Threads: 29
Urmeaza sa fac eu un concurs, Beowulf. Deocamdata sunt la faza de organizare, si zilele astea veti afla totul despre el.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
Threads: 58
12-27-2012, 01:03 AM
(This post was last modified: 12-27-2012, 01:04 AM by Kristi.)
Cum poate o melodie fara sens sa fie vizualizata de 1,055,949,365 ????? Nici nu ma surprinde faptul ca majoritatea vizualizatorilor au intre 13 si 17 ani ( http://awesomescreenshot.com/083qzov45 ) ...
Threads: 21
In ultimu timp , mai ai sens melodiile?
Peste un an nu o sa mai stie nimeni de ,,formatia,, asta .
Threads: 8
poate pentru noi nu are sens eu recunosc cand a aparut prima data ma cam prins ritmu si toata ziua ziceam la scoala heiiiii sexyy ladyyyy ...wop wop woppp
Show Content
Spoiler
(っ◕‿◕)っ ♥
Threads: 5
(12-27-2012, 01:03 AM)Kristi Wrote: Cum poate o melodie fara sens sa fie vizualizata de 1,055,949,365 ????? Nici nu ma surprinde faptul ca majoritatea vizualizatorilor au intre 13 si 17 ani ( http://awesomescreenshot.com/083qzov45 ) ...
Am vazut si eu "chestia" aia si am ramas masca gandindu-ma la numarul de vizualizari, indiferent de varsta privitorilor.
Threads: 62
Stupid theory incoming
Show Content
'Teorie stupida'Trecand peste calitatea melodiei, care e discutabila (la modul ca e posibil sa fie sau nu rea), eu zic ca am asistat la un moment socio-cultural important. Globalizarea a atins un nou nivel prin faptul ca s-a ajuns ca un produs non-american destinat pietei de consum sa fie acceptat la nivel global si sa creeze un trend. Se misca polii lumii, dar nu aia magnetici, ci aia culturali. Nu stiu daca in alt context mondial se ajungea la un astfel de numar de vizualizari, a fost si foarte multa ura contra lui JB, toata lumea vroia sa vada un nou record, ceva diferit. Gangman Style a fost ceva diferit, dar in acelasi timp familiar. K-pop-ul mi se pare o porcarie, poate si pentru ca nu sunt asiatic, insa lumea se saturase probabil si de muzica pop de pe malul opus de ocean. Acum imi dau si eu cu parerea, nu ma bazez pe nimic in sustinerea acestei teorii decat poate pe observatii destul de involuntare. Si da, peste cativa ani nu se va mai auzi de acest Psy, dar hei, asa se intampla cu toti. Intre timp se va bucura de succesul urias generat de acest hit si va mai scoate cateva melodii la fel de catchy ca si aceasta, care sa atraga masele.
IDIOCRACY!!!
Bogdan aici te contrazic, nu se intampla cu toti asa. Formatiile ca AC/DC, Guns n roses, Nirvana, Black Sabbath, Rolling Stones nu au fost uitate nici macar acum. Si totusi au vechime.
Threads: 62
Eu vorbeam despre un anumit segment si anume muzica (si in general cultura) pop. Sunt si astazi destule formatii/cantareti care probabil vor trece cu brio testul timpului, dar la fel de multi sunt si aia care dispar dupa 2 hit-uri care oricum se pierd in negura vremii.
Azi e ziua mea de nume!
Threads: 8
(12-27-2012, 08:30 PM)Zamolxis1 Wrote: Azi e ziua mea de nume!
There is no such thing
(っ◕‿◕)っ ♥
|