Threads: 8
acuma depinde de release date ,vom vedea, anu trecut din cate am vazut nu a mai fost nici un joc asa cu pirati inafara de Risen 2 si a fost o oprtunitate mare pentru ph sa ia premiul cel mare dar din pacate ....
(っ◕‿◕)っ ♥
Threads: 62
Eu nu m-as gandi inca la o data de lansare. Daca ne uitam in urma, ne putem astepta la un 2014-2015 cel putin.
Threads: 6
Cam asa ceva totusi sunt jokuri mari ganditiva la ce grafica a avut gothic 4 si despre risen din pacate nu pot spune nimik ca numi merge dar totusi cam 2014-2015
Threads: 21
Gothic 4 nu e facut de Piranha bytes, da ma rog.....
Deci va trebui sa scriu cu punct si virgula........(zici ca is la scoala in clasa I) nu pre sunt obisnuit sa folosesc semne de punctuatie
Threads: 15
care e faza cu "release date" ca nu inteleg, s-a anuntat cumva un nou proiect la PB?
@HeroNameless @bogdan: "Mai îţi aduci aminte cînd chioleam dă
la Română
şi toţi fraierii ăia stătea sănveţe ?”
Threads: 62
Noul proiect al PB a fost anuntat de ceva vreme, doar ca nu ne-au spus ce nume are si despre ce e vorba. Data de lansare era o presupunere pe care am facut-o pe baza experientei anterioare, PB nu a lansat nici un joc la mai putin de 3 ani distanta de anteriorul, exceptand primele doua jocuri facute.
03-03-2013, 12:37 AM
(This post was last modified: 03-03-2013, 12:54 AM by HeRoNaMeLeSs.)
Da la scoala cand doarmeam mai mult,decat sa invat.
Cam asta am aflat eu : Piranha Bytes ar putea elibera gotic 5 în 2015
De ce 2015? Având în vedere ultimele jocuri, deoarece Gothic 2: Noaptea Raven, compania germana a lansat un joc la fiecare trei ani.
Ei au lansat Gothic 2: Noaptea de Raven în 2003, Gothic 3 în 2006, Risen în 2009 și Risen 2: Dark Waters în 2012.
Un alt motiv important este să ia în considerare Gotic 5 ca urmatorul lor joc , pentru că ei au întors licenta pentru marca Gotic după ce au lansat al doilea joc Risen.
Gothic 3 a fost ultimul joc gotic lansat de Piranha Bytes.Addon care a urmat Gothic 3, Gothic 3: Forsaken Gods a fost dezvoltat de Jocuri Trine.
Arcania: Gothic 4 a fost dezvoltat de Spellbound Entertainment și publicat de Jowood. JoWood este societatea care deținea licența gotic până la Piranha Bytes a lansat cel Înviat 2: Dark Waters.
Nu este nimic sigur despre un nou joc Gothic 5, dar este foarte posibil ca Piranha Bytes lucrează deja la titlu.