Threads: 54
Sub o piatră, într-o peşteră din cea mai îndepărtată pădure de pe o altă planetă, din altă galaxie defapt.
Vorbeşti fără să ştii, şi asta nu pot suporta, pe lânga asta te exprimi şi cum te-ai exprimat în acel post editat. :-j
Sup
03-01-2013, 09:33 PM
(This post was last modified: 03-01-2013, 09:34 PM by Warhell.)
În momentul în care Kristi mă va crede total nefolositor forumului, fără nici un fel de supărare accept scoaterea rang'ului actual, însă până atunci mereu am să îmi fac ceva timp şi pentru forum ... însă, în 'concursul' ăsta de moderare, nu mă pot băga luna asta .. repet pentru ultima dată. Consider că eu unul mi-am făcut treaba în ălea 2 luni de traducere. Chiar nici atât de puţin repaus nu-mi este permis ... sau cer prea mult de la cei pentru care am tradus?
Sup
Threads: 5
Sub egida "daca nu moderatorul atunci cine" propun inlocuirea lui Warhell din functia de moderator pentru flaming repetat si sustinut si pentru atitudine neconstructiva in cadrul forumului. De asemenea propun promovarea in functia respectiva a lui Bogdan, care a demonstrat in ultimele luni ca este omul potrivit pentru aceasta functie, drept dovada fiind si titlurile de user al lunii pe care le-a castigat. E doar o propunere, nu caut cearta sau alte nazbatii. As vrea ca userii sa-si spuna parerea despre asta aici.
Ok, să aşteptăm părerea lui Kristi în cazul ăsta.
Sup