Echipa 1 - discutii
|
03-02-2013, 05:28 PM
(03-02-2013, 05:08 PM)Terente Wrote:(03-02-2013, 05:05 PM)Aeternitas Wrote: How's going the work, competitiors? :-) Why don't you discuss the mod? :-) You're right. Better wait. We would be glad if we have some time more for creation while you're waiting.
03-02-2013, 06:06 PM
bun! eu am deja gandita ideea, povestea, main character, 7 misiuni, main quest, un artwork cu harta. insa nu am un final la poveste
toate astea le gandisem acum vreo 3 sapt cand am postat in zona de modding dar nu am reusit sa invat blender-ul pentru a construi harta efectiv mai multe detalii cand se face secret thread-ul, apoi astept parerea voastra daca sunteti de acord cu asta sau nu. Multumesc.
03-02-2013, 06:10 PM
Avem si noi niste idei pe care vrem sa le bagam. Noi venim cu umorul, tu cu chestii mai serioase.
03-02-2013, 06:26 PM
(This post was last modified: 03-02-2013, 06:32 PM by ThePaladinHero.)
In sfarsit sunt private.
La asta ma gandeam si eu, sa aiba si o parte mai amuzanta . Pana la urma modul va fi pentru gothic 2 nu? (03-02-2013, 06:26 PM)ThePaladinHero Wrote: Pana la urma modul va fi pentru gothic 2 nu? Da. Deci, eu ma gandeam asa. Eroul nostru sa inceapa pe un pat, spre exemplu. Iar in jurul camerei/locului/padurii in care se afla acest pat, sa inseram 5-6 femei care sa faca diverse activitati. Pot sa danseze, pot sa faca ceva serios etc. Acest lucru ar fi ceva foarte simplu de realizat. In fiserele npc-urilor, care vin odata cu modkitul amplu pt. Gothic 2, realizam caracteristicile acestor femei. Exemplu: instance Bau_1000_Florica (Npc_Default) { // ------ NSC ------ name = "Florica"; guild = GIL_NONE; id = 1000; voice = 1; flags = NPC_FLAG_IMMORTAL; npctype = NPCTYPE_FRIEND; B_SetNpcVisual (self, FEMALE, "Hum_Head_Babe",FaceBabe_B_RedLocks, BodyTexBabe_B, ITAR_VlkBabe_H); Mdl_SetModelFatness (self, 1); Mdl_ApplyOverlayMds (self, "Humans_Relaxed.mds"); Putem si o rutina a npc-ului si niste dialoguri nu foarte relevante si un intro al modului e gata. ~by the way, am incercat sa modific textura "Hum_Head_Babe", am facut asta, am exportat .TGA-u si .TEX-ul le-am adaugat si cica e o problema ca nu gaseste mesh-ul. E destul de ciudat. Va astept si pe voi cu pareri.
03-02-2013, 07:11 PM
(This post was last modified: 03-02-2013, 07:11 PM by ThePaladinHero.)
Ok, incepe frumos dar continuarea?
Si cum ma pot face si eu uitl ?
03-02-2013, 07:24 PM
sper ca se intelege cam asta era planul meu cel de acum 2-3 sapt.
in intro eroul are o viziune(intro de care ma voi ocupa cand va fi harta gata 90%) despre nush sfarsitul lumii sau ceva si il viseaza pe un mag RAEN(water mage) si trebuie sa se intalneasca cu el, la N-E de tabara, unde are turnul(?) sau ma rog casuta lui in padure, orice chestie mistica... si d-aici in colo e planul storyline-ului" dream>wake-up>main_quest_meet_raen_>trap?don't_go_alone_>make_team>eqipment>town>armourer_missing>go_to_mine>take_back_armourer_from_mine>>town_pillaged_by_goblins>no_food_left>hunting_forest(+1hunter)>secure_the_town(+2guard)>team_complete>kill_goblin_lord>town_secured>>> >>>lurker_camp_in_swamp>>>>the_orc_patrol>>>[Meet Raen on the N-E cliff] >... si d-aci finalul epic player: the chief of the camp npc: -raen-the mage -noname-armourer -noname-thehunter -noname-guard1 -noname-guard2 -more_noname_non_important_npc-miners,other guards, few citizenz *noname = ne trebuie nume pentru astia (03-02-2013, 06:52 PM)Terente Wrote:(03-02-2013, 06:26 PM)ThePaladinHero Wrote: Pana la urma modul va fi pentru gothic 2 nu? uite ca s-a potrivit cu povestea mea. omu se trezeste oricum in casa lui dintr-o zona mai aparte, chiar prin padure unde imi imaginez ca va fi. si va fi inconjurat de femei pentru ca e leaderul orasului. edit3: procesati harta acum )) 1 start game, casa eroului 2 orasul, micutz mai degraba tabara 3 mina orasului 4 hunting grounds 5 goblin camp/cave 6 the swamp/lurker camp 7 orc patrol 8 Raen the water mage
03-02-2013, 08:51 PM
Si cum o sa il ajute magul pe erou sa scape de "sfarsitul lumii"?
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 4 Guest(s)