Eu cu Raducu' nu ne putem decide in privinta celori 2 moderatori pe care trebuie sa ii alegem si am hotarat ca este mai bine sa lasam useri forumuli sa aleaga.
Don't Smoke. Drink Coke. Or do them both.
The following warnings occurred: | |||||||||||||||
Warning [2] Trying to access array offset on null - Line: 1442 - File: inc/plugins/newpoints/core/hooks.php PHP 8.3.20 (Linux)
|
Poll: Cei 2 moderatori You do not have permission to vote in this poll. |
|||
uf33 si goth | 7 | 77.78% | |
d0ryn si filip | 2 | 22.22% | |
Total | 9 vote(s) | 100% |
* You voted for this item. | [Show Results] |
Help!
|
Eu cu Raducu' nu ne putem decide in privinta celori 2 moderatori pe care trebuie sa ii alegem si am hotarat ca este mai bine sa lasam useri forumuli sa aleaga.
05-26-2009, 08:16 PM
stim ca nu-ti convine
![]()
05-27-2009, 03:00 PM
mda...nu ii prea corect poll-u asta
![]()
Winnetou avea un VolksWagen, asa il chema pe cal
05-27-2009, 03:03 PM
Daca dorin nu a acceptat sansa nu e vina noastra... suporti si tu consecintele din cauza lui oricum mai are 2 zile ban...
Vineri seara poll-ul va fi inchis si se va alege castigatorii!
05-27-2009, 03:15 PM
ar fi trebuit cel putin mai multe optiuni...cred ca ar fi fost mai corect...
Winnetou avea un VolksWagen, asa il chema pe cal
05-27-2009, 05:40 PM
Am facut acest poll pt a vedea ce cred si ceilalti useri de pe forum,daca am fi dat direct atunci s-ar fi suparat ceilalti,asa ca am facut acest poll pt a ne orienta si spre preferintele userilor
![]()
05-27-2009, 05:46 PM
corect ducipal.
si o sa va ganditi ca ceilalti useri au fost nedreptatiti pentru ca nu au fost alesi ca moderatori sau macar sa participe la poll. noi am avut o sansa in plus pentru ca am ajutat forumul si nu numai prin sfaturi si datul cu parerea, ci si cu unele proiecte...
.Chorus Romance says Good Night.
05-27-2009, 05:46 PM
Eu zic sa-l puneti decat pe goth pentru ca el mi se pare cel mai competent. Faceti cum vreti totusi
|
« Next Oldest | Next Newest »
|