Defecte:
1)Cand fac ceva si nu imi iese un lucru sau nu sunt apreciat macar putin pt acel lucru imi bag ..... si il las...
2)Incerc sa vad partiile bune in oricine....
3)Uneori imi pun prietenii inaintea mea....(doar prietenii buni restu sa ........)
4)Sunt cam competitiv....
5)Incerc sa ii fac pe toti sa ma placa....
6)Uneori ascult prea mult ce zic altii
Calitati:
1)Incerc sa fac totul pana la capat.
2)Uneori imi pun prietenii inaintea mea....
3)Imi place sa imi fac pretini
4)Incerc sa nu am cu nimeni rau...
5)Incerc sa ma am bine cu toti profi(daca te ai bine ai numai de castigat)
6)Foarte realist....
7)Nu pup pe nimeni in ...
8)Foarte glumet
Parerile mele despre voi:
Terente:esti cel mai tare, ii ajuti pe toti, nu te certi,vezi partea plina in tot si nu te-am vazut vre-odata ca ai fost nedrept fata de cineva si te respect pentru asta... JOS PALARIA
Bogdan: momentan nu am nici o parere buna nici rea despre tine poate mai tarziu raspund....
Kristi:esti AS stii de gluma, ii intelegi pe toti si nu te-am vazut vre-odata ca ai fost nedrept cu cineva...mult respect
Roby:Fratele meu cu infinitati de fanii
Soul:Celalalt frate al meu,cu care glumesc mereu, nu mai stiu cand ne speriasem ca luom ban
, dar nu sunt sigur daca e fratemiu sau sormea
Raducu:Nu prea am rusit sa te cunosc atata de bine dar tot ce faci e AWESOME!!
Zamolxis: Esti tare, un mic poet/prozator
si mereu de treaba....
Hegan:Incearca sa nu te mai oftici atat, dar esti un tip ok, si se cam observa ca ai 12 ani eu iti da deam mai putin dar nu conteaza
Old nick:Esti foarte de treaba, eu iti dadeam maxim 18-20 de ani
oricum ma bucur ca gothic este in viata tuturor la orice varsta
Dygytal
retenu meu (singuru care mi-a zis Luminatia sa
) esti foarte OK si din cate am vazut te intelegi cam cu toti (acum la inceput a fost cam greu
)
Warhell: Un nazis (si am zis tot
) Esti OK,o ai la haxball si te implici, dar am vazut ca nu ai fost cuminte
Cristian/Ionutzel: Un tiran
esti de treaba, din cate am obeservat esti un gamer adevarat(cel mai bun la ce joc joaca,) cam competitiv....
Dorelys: Esti ok,de treaba, te implici, o ai cu scripturile si restu, esti un pic temperamental uneori....
Show Content
Spoiler Sper Ca am zis despre toti.... Imi para reau ca nu am apucat sa ii cunosc pe toti... Desi sunt de 2 ani si ceva abia in ultimul an am inceput sa ma implic... Inaintarea in varsta m-a facut mai intelept