08-31-2013, 07:36 PM
Nu prea inteleg rationamentul: Chelsea merita sa castige pentru ca Bayern a avut o caruta de ocazii? Oricum mi-a placut meciul, au fost ocazii de ambele parti cu toate ca Bayern a dominat de la un cap la altul - dupa cum era si de asteptat. Nu prea inteleg incapatanarea lui Guardiola de a juca cu Rafinha dreapta si Lahm mijloc. Au jucat clar mai bine dupa ce au revenit la formula clasica. Ribery a fost iar senzational, daca o tine tot asa castiga Balonul de Aur.
De la Chelsea nu cred ca mi-a placut de cineva anume, au jucat ca o echipa si in mare au facut ce le-a cerut Mourinho si au fost aproape sa le iasa. Sper sa aiba mai mult succes in UCL si campionat, imi place cum e construita echipa (nu prea inteleg de ce vor sa il dea pe Mata tho).
De la Chelsea nu cred ca mi-a placut de cineva anume, au jucat ca o echipa si in mare au facut ce le-a cerut Mourinho si au fost aproape sa le iasa. Sper sa aiba mai mult succes in UCL si campionat, imi place cum e construita echipa (nu prea inteleg de ce vor sa il dea pe Mata tho).