04-10-2014, 11:39 PM
Stiu ca sunt niste topicuri asemanatoare dedicate primelor jocuri ale seriei si ma gandeam ca ar fi cazul sa aiba si 3-ul asa ceva (nu de alta, dar m-am hotarat zilele astea sa il termin si eu o data, ca ma tot chinui de vreo 6 ani). Sper ca nu era alta discutie deschisa deja, caz in care rog sa binevoiti cu un merge sau un delete, dupa nevoie.
Anyways, uitati ce am descoperit eu:
1. In spatele taberei in care se afla hotii de recolte din Montera (nu imi amintesc cum le zice in engleza) se afla o pestera plina de tot felul de monstri, care mi-a amintit de niste moduri pentru primul Gothic. Misto, ce sa zic.
2. Where is the Guru? - Stiti quest-ul chromanian something din G1? E unul la fel aici, aparent chiar mai interesant. L-ati facut careva?
Anyways, uitati ce am descoperit eu:
1. In spatele taberei in care se afla hotii de recolte din Montera (nu imi amintesc cum le zice in engleza) se afla o pestera plina de tot felul de monstri, care mi-a amintit de niste moduri pentru primul Gothic. Misto, ce sa zic.
2. Where is the Guru? - Stiti quest-ul chromanian something din G1? E unul la fel aici, aparent chiar mai interesant. L-ati facut careva?