Threads: 5
Cand eram mai mic si tata era acasa si juca g1 si g2 eram uimit de craturile si vrajile ce erau... Nu intelegeam eu mare lucru din el (convorbiri si misiuni ) dar era fascinant mai ales cand se lupta cu sleeper, prima abordare de catren un seeker si lupta cu dragonii...
Insa cand juca gothic 3 si arcania gothic 4 nu mai era atat de fascinant datorita faptului ca erau mult mai modificate ca g1 si g2 si faptului ca incepusem sa cresc si nu mai puteam fi atras ...
Cred ca stiti si voi la ce ma refer la acei pusti de 8-10 ani carora li se pare super orice
Threads: 2
Gothic 3 e ok. Faza trista e ca au cam nenorocit combat system-ul. Dar nu-i bai.
Arcania e un mare rahat din toate punctele de vedere. Nici macar nu e facut de Piranha Bytes.
"I will not be forgotten, this is my time to shine. I've got the scars to prove it, only the strong survive.
I'm not afraid of dying, everyone has their time. Life never favored weakness, welcome to the pride!"
Threads: 10
Arcania cred ca l-am jucat o singura zi ca sa vad cum sta treaba si apoi l-am dezinstalat.
Din punctul meu de vedere Gothic 3 are o poveste la fel de frumoasa ca Gothic 1 si 2 sichiar mi-a placut faptul ca este mai complex.
Threads: 8
Parerea mea e ca Gothic 3 e la fel de bun ca celalte Gothic-uri.
Threads: 66
07-14-2014, 01:07 PM
(This post was last modified: 07-14-2014, 01:13 PM by Hegan.)
Bine ai venit! Si ca Gothic 3 e la fel de bun ca celelate si eu cred.
,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''