Threads: 2
07-02-2009, 12:14 PM
(This post was last modified: 04-14-2013, 12:31 AM by Bogdan.)
Sal...fiind un fan inrait al seriei Gothic, mi-am facut upgrade la comp pt al putea juca p high...am si eu cateva nelamuriri in legatura cu jocul:
1. Influenteaza tipul de armura pe care o am relatiile cu unele personaje adik daca intru intr-un oras ocupat de mercenari/orci cu armura de rebel/paladin sar toti pe mine?
2. Ce nivel de ancient knowledge trebuie sa am pentru am invata 2 3 vraji de preferabil firebal, ice lance si light?
Ms anticipat...si va rog sa nu inchideti topicul..poate mai am nelamuriri
Threads: 22
07-02-2009, 12:39 PM
(This post was last modified: 07-02-2009, 12:40 PM by Andrey.)
1 nu influentreza..eu aveam armura de pala si ma plimbam liber
...reputatia influenteaza...ma rog o sa vezi tu dealungul jocului
2. apasa B si uitate acolo...sunt trecute toate spelurile si cerintele
3. bun venit in comunitate
Winnetou avea un VolksWagen, asa il chema pe cal
Threads: 14
bine ai venit. vezi ca, chiar si cu calculatorul tau o sa ai probleme si o sa fie locuri unde o sa-ti mearga sacadat. iti trebuie niste patchuri, daca joci gothic3 normal fara addonul forsaken gods, da-mi add pe ufyyo si iti voi da patchul pentru gothic3
si vezi cand te uiti la misiuni, intr-un colt iti arata reputatia cu fiecare 'ghilda' [rebeli, orci, hashishi si parca era si mercenari si nordmar, nu mai tin minte] si conteaza ca sa intri in orase si ca sa iti poti lua armuri mai bune
.Chorus Romance says Good Night.
Threads: 22
App:Nu elibera orasele de orci daca vrei sa joci cu inos, o sa iti fie mult mai greu dupa aia ca daca eliberezi vreo 3-4 orase...gata te ataca si orci si mercenarii
...mai bine asteapta pana iei questa de la inos ca sa eliberezi Mytrana
...si daca mai ai ceva nelamuriri posteaza ici...te lamurim noi
Winnetou avea un VolksWagen, asa il chema pe cal