Threads: 58
(07-06-2015, 09:02 AM)Tendo Wrote: Da, acum da. Dar in toate cele trei postari repetai chestia cu legalizarea incestului, pedofiliei, zoofiliei etc. Si mai era chestia cu afectarea bisericii, a pastorilor si a preotilor pentru ceea ce scrie in Biblie despre homosexuali.
Si sa nu uitam ca ma afecteaza si pentru ca decizia aia face crestinismul sa fie cam ilegal, si ne pune incetul cu incetul sub un sistem totalitar.
(07-06-2015, 09:02 AM)Tendo Wrote: 1) Prin simplul fapt ca o sa chemi politia o sa ii ajuti pe copii, caci e cel mai probabil ca tu sa nu poti face nimic impotriva vecinului tau.
E posibil sa nu ma fi exprimat destul de bine (acel "nu" era valabil si pentru chestia cu politia): "Daca as avea un vecin care si-ar abuza copiii, ar trebui sa nu intervin si sa nu chem politia pentru simplul motiv ca nu ma afecteza pe mine personal?"
(07-06-2015, 09:02 AM)Tendo Wrote: 2) Cu ce?
Show Content
SpoilerCrezi ca fiecare putem ramane cu propria noastra definitie privata a ceea ce inseamna termenul "casatorie", fara ca definitiile sa se afecteze una pe alta? Nu e asa. In America deja exista o definitie a "casatoriei" si nu este una privata, ci publica, si va avea consecinte publice, cum ar fi predarea la scoala (inclusiv in clasa I si II) a acestei anomalii fara ca parintii sa poata sa-si retraga copiii de la acele lectii sau sa fie informati cand au loc aceste lectii (ceea ce s-a intamplat deja in Massachusetts in 2006 dupa ce s-au legalizat casatoriile gay acolo).
Tot ce e legalizat va fi normalizat, si acum ca acea lege a fost legalizata in America, scoliile publice de acolo nu vor fi neutre si vor prezenta casatoriile gay ca fiind una din multe expresii ale casatoriei, si ei vor fi obligati sa celebreze acea diversitate.
Unitatea elementara a societatii este familia, si odata ce ea este distrusa, societatea se va duce la vale in curand. Imi cer scuze ca imi pasa de viitoarele generatii care vor urma dupa noi...
Ca si membru al societatii, inselatoriile impuse de stat ar trebui sa te afecteze. Casatoria este un anumit lucru, cu o anumita natura si o anumita definitie. Cand statul iti spune ca un lucru este diferit de ceea ce este el in realitate, si are un scop diferit de scopul lui real, atunci traiesti sub un sistem totalitarian de confuzie. Daca statul anunta maine ca toti cainii sunt de fapt pisici, si toate maimutele sunt de fapt delfini, asta nu ne-ar afecta prea tare, dar asta nu inseamna ca nu m-as opune noi redefiniri pentru simplul motiv ca nu este adevarat, si spre deosebire de unii oameni, eu prefer Adevarul. Cum imi afecteaza viata confuzia oamenilor privind ce e ala un caine sau un delfin? Nu imi afecteaza viata prea tare, cu exceptia faptul ca vreau societatea in care traiesc sa aiba o intelegere corecta despre realitate si nu vreau statul sa impuna o definitie neadevarata.
O intelegere gresita a cainelui si delfinului e un lucru, dar o definitie gresita a casatoriei va distruge civilizatia. Piatra de temelie a civilizatiei este casatoria si a extinde definitia ei la infinit, o va slabi si destabiliza.
Daca alegem un cuvant ca si "ba" si decidem ca el inseamna orice vrei tu sa insemne, si oamenii incep sa rosteasca propozitii ca si "ba ba ba ba ba ba", comunicarea a luat sfarsit, pentru ca un cuvant care poate avea ORICE inteles, nu mai are niciun inteles. Intelesul provide din unicitatea si folosirea lui in contextul potrivit. Acelasi lucru este adevarat cand vine vorba despre casatorie. Cand el inseamna orice vrei tu sa insemne, atunci institutia casatoriei a fost distrusa, si acesta e scopul liberalilor si sustinatorilor LGBT.
Homosexualitatea este un pacat, si daca cineva ma va obliga sa nu mai cred asta, atunci ma vor obliga sa incetez sa mai cred ceea ce crestinii au crezut de-a lungul secolelor, deci asta ar fi un atac asupra crestinismului, si acest conflict se va termina atunci cand toti crestinii adevarati sunt redusi la tacere. Definitia casatoriei este obiectiva, nu subiectiva si ea ramane cea data de adevaratul conducator Suprem.
Nu exista niciun motiv pentru care casatoria intre homosexuali sa fie recunoscuta, neavand niciun scop in societate. Chiar si activistii homosexuali stiu lucrul asta, in ciuda luptei lor pentru casatoria gay. Cuplurile gay de obicei nu sunt monogamice, si activisti ca si Dan Savage aplauda virtutile relatiilor deschise.
Intreaga dezbatere despre casatoria intre homosexuali este despre deschiderea unei relatii monogamice pe viata unei comunitati care de obicei nu vor asta. Intelegi? Ei nu vor casatoria asa cum este acum, ci vor sa o modifice in ceva diferit.
Ai auzit ca Masha Gessen, un activist LGBT, a zis acum cativa ani ca lupta pentru casatoria intre homosexuali este o minciuna si ca tot ce incearca miscarea LGBT sa faca este sa distruga casatoria pentru ca (,) casatoria nu ar trebui sa existe. There's your answer.
Threads: 54
07-06-2015, 10:55 AM
(This post was last modified: 07-06-2015, 10:57 AM by Warhell.)
HAAA!! GOTEEEEEEM =))
Stai man. 99% din populatia pamantului e pacatoasa pentru ceea ce face aproape in fiecare noapte?
Cel putin eu sunt onanist convins. :>
Sup
Threads: 8
(07-06-2015, 10:55 AM)Warhell Wrote: HAAA!! GOTEEEEEEM =))
Stai man. 99% din populatia pamantului e pacatoasa pentru ceea ce face aproape in fiecare noapte?
Cel putin eu sunt onanist convins. :> Putem zice ca am belit p***.
Threads: 54
Vai man cas mort de bat faina ora sa ajungi pacasa lell
Sup
Threads: 3
Threads: 21
Macar am luat bacuuuuuuuuuuuuuuuuu...valoar3 !
Threads: 201
(07-07-2015, 01:27 PM)Robi Wrote: Macar am luat bacuuuuuuuuuuuuuuuuu...valoar3 !
Restul ce-ati facut? Ducipal, Warhell?
La mine la fostul liceu s-au luat note mici de tot.. de cand am plecat eu, s-a dus prestigiul liceului.
Threads: 21
Threads: 0
Probabil nu stiati dar si eu am dat bac-ul anul acesta si sunt bucuros sa va anunt ca l-am luat. Chiar daca media e cam mica (6.8) fata de altii care i-am vazut doar cu note mai mari de 7.5 , eu sunt multumit ca l-am luat din prima si nu trebuie sa mai stau sa mai invat pana la toamna. Facultatea nici nu o mai mentionez pentru ca nu imi permit din punct de vedere financiar.
Threads: 201
(07-07-2015, 09:19 PM)IronMan Wrote: Probabil nu stiati dar si eu am dat bac-ul anul acesta si sunt bucuros sa va anunt ca l-am luat. Chiar daca media e cam mica (6.8) fata de altii care i-am vazut doar cu note mai mari de 7.5 , eu sunt multumit ca l-am luat din prima si nu trebuie sa mai stau sa mai invat pana la toamna. Facultatea nici nu o mai mentionez pentru ca nu imi permit din punct de vedere financiar.
Bravo. Important e ca l-ai luat. Cu facultatea nu stiu ce sa zic. Incearca si vezi daca ai putea sa te admita la buget.. la noi, la specializarea 'vecina' s-a intrat si cu note mai mici. Si mna, te ajuta.
|