Nu sunt sigur daca am postat thread-ul in locul potrivit dar am o problema majora: stiti fisierul ge3.ini nu-i asa? Pai uite cum sta treaba din curiozitate (probabil prostie) am setat fraza acea de la sfarsit, cea cu voice and text (sau ceva de genul) din English in Romanian (stiam ca scrisul nu se v-a schimba in romana deoarece jocul nu a fost tradus inca dar am vrut doar sa vad ce se v-a intampla. Dap, ghiciti ce s-a intamplat: tot scrisul si voice acting-ul a disparut, pana si butoanele din meniu si informatii ca strenght, hunting skill, life force etc. Totusi pot juca jocul ghicind la propriu butoanele din meniu si obtiunile de dialog. Am incercat sa schimb inapoi pe English si sunt 100% sigur ca am dat save file, si nimic. Am incercat si cu Deutch si tot nimic. Am incercat sa reinstalez si din nou nik. Oricum, trebuie sa reistalez windows-ul (merge ca un meatbug de incet) si o sa incerc si dupa dar daca aveti vre-un sfat dati-l. Poate merge cu vre-un patch? Oricum, dintr-un mic experiment la un mare accident. Macar stiu ca de acum incolo sa nu umblu prin fisiere daca nu ma pricep.
Fighting back!...