Reguli:
1.Fiecare participant are voie sa intre in concurs cu cel mult 2 benzi desenate. Lungimea lor nu va conta si va fi aleasa de cel ce o face! (nu se va nota lungimea)
2.Tema de asemenea va fi aleasa de persoana in cauza! (amuzanta, actiune, istorica etc.)
3.CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE CA BENZILE SA FIE CAT MAI ORIGINALE, SI NU MA REFER LA PERSONAJE NEAPARAT CI LA POVESTE SI NUMELE PERSONAJELOR!
4.Participantii vor veni si cu cate o descriere a benzi desenate!
Se vor puncta:
-originalitatea personajelor(denumiri, aspect s.a)
-originalitatea povestii
-detaliile desenului...pai eu cred ca desenul trebuie sa impresioneze prin mesaj nu prin amploare. Asa ca detaliile vor avea o importanta mai mica in hotararea castigatorilor, desi vor fi punctate.
-parerea staff-ului (punctajul dat de juriu pentru fiecare desen in parte, pentru a delimita eventuala egalitate dintre doi concurenti)
Nota!: membrii juriului(staff-ul), vor puncta fiecare banda desenata.
Pentru critici, argumente, pareri si completari, scrieti aici!
1.Fiecare participant are voie sa intre in concurs cu cel mult 2 benzi desenate. Lungimea lor nu va conta si va fi aleasa de cel ce o face! (nu se va nota lungimea)
2.Tema de asemenea va fi aleasa de persoana in cauza! (amuzanta, actiune, istorica etc.)
3.CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE CA BENZILE SA FIE CAT MAI ORIGINALE, SI NU MA REFER LA PERSONAJE NEAPARAT CI LA POVESTE SI NUMELE PERSONAJELOR!
4.Participantii vor veni si cu cate o descriere a benzi desenate!
Se vor puncta:
-originalitatea personajelor(denumiri, aspect s.a)
-originalitatea povestii
-detaliile desenului...pai eu cred ca desenul trebuie sa impresioneze prin mesaj nu prin amploare. Asa ca detaliile vor avea o importanta mai mica in hotararea castigatorilor, desi vor fi punctate.
-parerea staff-ului (punctajul dat de juriu pentru fiecare desen in parte, pentru a delimita eventuala egalitate dintre doi concurenti)
Nota!: membrii juriului(staff-ul), vor puncta fiecare banda desenata.
Pentru critici, argumente, pareri si completari, scrieti aici!
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."