10-30-2009, 07:34 PM
Incercati sa rezolvati asta, fara walkthrough/sa trisati. E foarte greu.
Notpron
|
11-02-2009, 04:59 PM
Doar aici aveti voie sa scrieti raspunsurile de la Notpron.
@carnage: La lvl 2, trebuie sa apesi butonul TAB pana vezi ca se selecteaza "clanta" usii, iar apoi apesi ENTER. Daca acolo ai probleme, atunci ce vei face la nivelele superioare (exista ~ 140 nivele)? [intra aici]
Eu am schimbat sus unde era .../level2/... am modificat in 3:-?.
11-02-2009, 10:16 PM
Sentimentul pe care il ai atunci cand dupa mai multe incercari gresite, iti vine o idee, o incerci si vezi ca ti se incarca nivelul urmator, este unul deosebit :X. Acest joc se aseamana mult cu Seria Gothic. E mai frumos sa termini jocul singur, decat cu ajutorul walkthrough-urilor/cheat-urilor. Dar, bineinteles, voi alegeti modul in care vreti sa jucati acest "riddle game". Succes!
am facut vreo 5 nivele da is grele rau (mam uitat pe you tube la cateva )
11-15-2009, 09:15 PM
eu am fost asa mai porc si am cautat walkthrough. dar nu am niciun pic de rabdare sa caut. si sunt multe faze, gen HTML. singur am ajuns pana la stagiul 4 parca
eu am google chrome, si nu am avut nicio problema la level 2 pentru ca am dezactivat chestiile alea
.Chorus Romance says Good Night.
11-15-2009, 09:54 PM
e tare jocul si greu pana la urma mi se pare ca sunt walktrought pe you tube la notpron pana la lvl 6 sau 12 nuj exact
Stici ce inseamna asta ....- --- --- -.. --- --- e din notpron inseamna ****** sau .--.---.--.-. ***** asta este la nivel 4 EXISTA THREADUL "NOTPRON *SPOILER*" PENTRU RASPUNSURI! NU MAI SCRIETI RASPUNSURI AICI! (by Necro) |
« Next Oldest | Next Newest »
|