01-22-2013, 07:58 PM
Se pare că Alex Brueggemann, fondatorul Piranha Bytes, a murit noaptea trecută..
Am să mai caut detalii.
Am să mai caut detalii.
Ştiri gothice generale
|
01-22-2013, 07:58 PM
Se pare că Alex Brueggemann, fondatorul Piranha Bytes, a murit noaptea trecută..
Am să mai caut detalii.
01-23-2013, 12:54 AM
Legat de moartea lui Alex Bruggemann, am gasit asta pe WoP:
[email protected] Wrote:As reported on our website, Piranha Bytes co-founder Alex Brüggemann died of cancer in the night from Saturday to Sunday. He was with his wife and his mother when it happened. Rest in peace.
04-05-2013, 04:43 PM
Vesti proaste din nou, se pare ca World of Gothic.com se va inchide. Asta e anuntul oficial de pe forum:
WorldofGothic Staff Wrote:Dear users,E o pierdere mare pentru comunitatea gothica, dar dupa cum se poate observa din mesajul de mai sus era de asteptat. Ar trebui totusi sa luam asta in seama, si sa ne gandim ca pe viitor (a se citi: "odata cu anuntarea noului joc") sa incepem sa punem jocurile Risen in prim-plan.
04-06-2013, 02:12 AM
Trebuie sa facem ceva.....vreo idee?
PB ar putea anunta urmatorul Gothic mai repede, iar astfel adminii WoP vor reconsidera decizia. (@joke)
Serios vorbind, consider aceasta decizie una foarte neinspirata, cum ziceau si alti membri, World of Risen (EN) este la fel de inactiv, chiar mai mult. Oricum ma indoiesc ca PB va anunta un nou Gothic prea curand, poate in 2014.
04-07-2013, 01:39 AM
Alta idee?
04-07-2013, 02:41 AM
Nu cred ca sta in puterea noastra sa facem ceva in privinta asta. WoG.com s-a inchis dintr-un motiv clar: nu era activitate. Cauza pentru lipsa activitatii: epuizarea subiectelor de discutie pe baza jocurilor din seria Gothic.
Oricum World of Players nu e o comunitate asemanatoare cu a noastra. In primul rand ca e un site urias prin comparatie. Toate site-urile de gaming de la noi puse la un loc nu cred ca fac cat jumatate din WoP (nu vorbesc ca numar de posturi, cele mai mari forumuri de la noi, de exemplu Computer Games sau Softpedia, sunt niste vagauni pline de porcarii). Cuvantul nostru, sau al oricui altcuiva de pe WoG.com, nu inseamna nimic. Nici nu am avea argumentele pentru asta (vezi ce ziceam mai sus). E o faza naturala in dezvolatarea site-ului/forumului WoG.com. Cum ziceai si tu in coltul lui Terente: oamenii se nasc si mor. E la fel si aici. Oricum, frumusetea WoP e faptul ca e un amestec de forumuri si siteuri diferite, astfel ca membrii soon-to-be-defunctului forum vor avea in continuarea acces la alte forumuri asemanatoare: forumul german, World of Risen, etc.
04-07-2013, 02:48 AM
Atunci,macar sa avem grija de al nostru(WorldOfGothic.ro)
05-04-2013, 08:19 AM
Un interviu care vă poate ajută să descoperiţi unele secrete ale seriei puteţi să citiţi în linkul de mai jos.
http://www.gothicz.net/serie-gothic/mike...ut-gothic/ Quote:Gothicz.net: Gothic 1 contains many mysteries and mysterious places and things. For example the light in swamp, orc "temple", houses at the bottom of the New camp's dam, and so on. Can you tell us anything about these mysteries in Gothic? Are they only some "random" ideas without any deep meaning, or there is a background story hidden behind each and every mystery? |
« Next Oldest | Next Newest »
|