Threads: 16
Acum ca s-a lansat traducerea de la G2 NOTR, ar mai ramane sa traducem si G3. Atentie, insa, G3 are alta structura decat G1 si 2, daca ne apucam de o traducere la G3, vom avea mult de invatat despre Gothic 3 modding inainte. Deci ce ziceti? Ati vrea, sau nu o traducere la G3?
Threads: 31
Eu as vrea o tradycere la gothic 3 ma bag si eu da sa mai vina si altii problema este ca eu am 256 ram si nush cum fac sau tu imi dai scri[turile si traaduc contacteazama caai idu meu
sal
Threads: 36
mai o mas baga da nu prea le am cu moddingul
Threads: 31
Thief da-ne mai multe indicatii cum sunt scripturile si de unde le putem lua si eu chiar m-as apuca de treaba.
Threads: 14
bai. ascultati putin. nu e chestia de modding. si nu e chestia de echipa. dupa cum a zis si thief, g3 are alta structura si nu poate fi tradus cu gothic starter si cu cu gothic sourcer. si din cate stiu eu, nu a aparut un mdk pt g3. nici spacer nici nimic. deci o sa fie foarte greu. eu m-as putea descurca cu toate pentru ca am putina experienta in modding, nu-mi trebuie prea multa, si daca mi-ar merge gothic ca lumea, m-as putea orienta cum e cu gothicul, sa vad de scripturi, de comenzi si toate cele... dar nu stiu daca se poate traduce si g3...
.Chorus Romance says Good Night.