Am oferit rangul de Dragon Hunter celor care au depasit numarul de 250 posturi.
- Alex
- Bogdan_26
- Hell King
- Helper
- Alex
- Bogdan_26
- Hell King
- Helper
Rangul de Dragon Hunter
|
Am oferit rangul de Dragon Hunter celor care au depasit numarul de 250 posturi.
- Alex - Bogdan_26 - Hell King - Helper
Mersi mult, Legend... Esti de treaba... Let's Post!!!
Eu nu am depasit 250 de posturi inca, dar Legend mi-a dat titlul ca sa pot posta la RPG... Oricum, mai am putin si fac si eu 250 de posturi. :-D-:
Pai cred ca azi esti gata, vad ca deja ai 240... In cateva minute sunt sigur ca vei avea peste 250...
Da, asa se pare... Oricum, ii multumesc lui Legend ca mi l-a dat mai devreme. :-D-:
Dar in afara de RPG forum, ce privilegii mai avem?
deacord cu el. eu am de 5 ori mai multe posturi si nu sunt D.H. de fapt stiu de ce este dar nu vreau sa zic pe forum.. e destuld e usor.. oarecum..
@legend: te rog nu ma face D.H. . eu vreau sa raman membru simplu(eventul membru senior). cel putin pana ma satur de asta. merci de intelegere
05-09-2008, 10:02 PM
@Hardy primesti Dragon Hunter..fac eu o exceptie la 2 posturi :-D-: de acum ai acces la forumul nostru RPG.
05-10-2008, 03:08 PM
@di3do . te-am rugat sa nu ma faci dragon hunter... eu vreau sa raman un membru normal eventual membru senior mi se pare mai intersenat asa. sau cel mult poti doar numele sa-l scrii cu alta culoare .. (bleo)
app: daca sunt dragon hunter am accesul al forumul RPG ? nici nu stiam ca este unul...
06-11-2008, 10:39 PM
Si totusi Diego ce trebuie sa faci ca sa primesti acest rang....ca nu am fost atent mai in spate??/????
I bless you in the name of Innos.May the Lord's fire burn is your heart and give you the strengh to act according to justice.
06-12-2008, 12:29 PM
...ce tre' sa faci...cel putin 250 posturi...da sa nu fie de 1 rand sau spam-uri de genu: mersi...asta ma gandesc si eu...etc...deci posturi de calitate de cel putin 2 randuri...mie asa mi s-a spus...
Winnetou avea un VolksWagen, asa il chema pe cal
|
« Next Oldest | Next Newest »
|