(01-08-2012, 06:49 PM)Zamolxis1 Wrote: Old nick in ce consta fizioterapia?
Este o procedura medicala care incearca sa diminueze durerile cauzate de deteriorarea mai mult sau mai putin severa a articulatiilor si in special a vertebrelor care pot strangula nervii sau vasele de sange din vecinatate determinand anumite disfunctii ale organismului. Din cauza sportului si din cauza muncii in conditii destul de vitrege am probleme cu coloana vertebrala, ceea ce mi-a afectat echilibrul inducandu-mi o stare permanenta de ameteala cu care m-am obisnuit de altfel, dar care mi-a interzis lucrul la inaltime dupa 15 ani de activitate. Dintr-un "zburator" m-am transformat intr-un "pinguin".
M-am obisnuit si cu durerile care sunt de obicei destul de suportabile. Daca se acutizeaza, bag cateva reprize de fizioterapie. E vorba de niste curenti care se aplica in zona afectata cu scopul de a incetini deformarea oaselor "avariate", cred. Nu stiu exact.
Una peste alta, cu cat va fortati mai mult acum corpul, cu atat veti fi mai multumiti, mai frumosi si mai speciali, dar sa nu uitati niciodata ca va asumati niste riscuri pentru care intr-o zi veti da socoteala. Nu am regrete. Am trait fiecare satisfactie oferita de sport atat cat am practicat. Poate ca daca nu faceam sport as fi fost mult mai bolnav acum. Dar stiu ca problemele cu coloana mi se trag de la activitatea sportiva intensa pe care am avut-o timp de vreo 5 ani. Nimic competitional, doar pasiune si efort.