ok ,90% e cam mult,am uitat ca nu ai degete..oricum am facut-o pt skyrim,si acolo chiar nu se potrivea,a trebuit sa selectez regiuni din mesh,sa decupez,sa translatez,o fost bataie de cap,dar a iesit cat de cat bine..cred ca se poate si aici..eu nu am lucrat cu mesh-uri din gothic niciodata(am incercat dar nu am gasit cum sa extrag si ce sa extrag-mi-ar placea sa ma ajue cineva cu asta,chiar as putea face mult),,,daar daca imi dai un model/schelet(ca sa imi dau seama de dimensiuni) in pozitia default(ex T pose) pot sa incerc sa fac o armura, doua,imi asum riscul..In schimb daca vrei sa incerci pe arme si alte mesh-uri statice,fa-mi o lista si ti le extrag.am pack-urile datablocks 0 si 1 extrase(in mare,tot ce tine de itemuri ,efecte,terrain si NPC-uri),si pot sa iau orice...daca nu stii exact nume si chestii,atunci o sa imi iau candva niste timp si o sa incep sa la extrag complet,pe categorii(shields-pt decor,desi am vazut unele functionale in combat in niste moduri,1h weapons,2h weapons,etc)si o sa postez aici ,sau unde trebe...
"Three can keep a secret, if two of them are dead" ~ Benjamin Franklin