Threads: 37
Eu cred ca am aflat destul de multe lucruri despre trecutul lui Xardas din Gothic 3 - The Beginning (unde joci ca Xardas cand era tanar). Civilizatia orcilor... Nu cred ca mi-ar placea sa vad femei Orci in joc... Cat despre celelalte... Cred ca vom vedea cand va fi lansat jocul.
Threads: 29
pffff, G3 The Beggining nu am jucat, nu-i compatibil cu mobilul meu...
Threads: 4
nu stiu ce sa zic
eu as vrea,cum sa va spun sa te intorci in timp pana la ptrimul razboi cu orci,inainte de crearea lui sleeper si alealalte,cum sa zic in g4 sa fie sfarsitul lumi,toate glorile obtinute de nameless sa fie in zadar si ca sa salveze lumea sa trebuie sa se intoarca in timp sa opreasca crearea lui sleeper si altele
parerea mea :
: :
: :-D-:
I bless you in the name of Innos.May the Lord's fire burn is your heart and give you the strengh to act according to justice.
Threads: 29
Dar si o calatorie in viitor e posibila. In NotR cand am intrat in portal spre Jarkhendar Water Mages au ajuns acolo cu cateva zile inaintea mea chiar daca ei au plecat din Khorinis dupa mine.... Spun ca m-au asteptat si ca nu au crezut ca o sa mai apar.
si asa se poate,dar ar fi mai bine o calatorie in trecut sa vezi ce era mai inainte :-D-:
I bless you in the name of Innos.May the Lord's fire burn is your heart and give you the strengh to act according to justice.
eu cred ca in plus vor aparea niste arme/armuri (inclusiv arbalete arcuri scuturi,etc ) . si cred ca vor fi si niste magii noi. si probabil niste plante noi. iar in materie de animale si creaturi ... cum ar spune altii ,,FARA NUMAR,, :=)):
Threads: 2
Nus dar cred ca va fii frumos, oricum am sa-l joc.
I'm back=)):hi