Threads: 29
Mi-ar place sa vad o civilizatie mai dezvoltata contemporana care se inchina lui Adanos. Dar nu cred ca va fi asa ceva in The unknown Lands, spre unde a plecat eroul... A, da, as mai vrea sa vad pui de orci. S-ar vorbi despre cum au ramas orfani cand tatal lor a fost ucis in Myrtana de un mare razboinic.
Threads: 1
yo unu...as vrea sa semene cu G II...adik...sa fie multe din personajele de akolo.....si unele lucruri asemanatoare g2-ului...... (cum sunt de exemplu licuricii aia verzi de prin paduri....care dupa parerea mea reprezinta locuri cu spirite....).....
Threads: 7
1.Se numeste Gothic 4 Arcania
2.Jowood a spus ca imaginile nu sunt din Gothic 4
Threads: 29
05-09-2008, 07:37 PM
(This post was last modified: 05-19-2008, 05:26 PM by Alex*.)
Imaginile alea sunt exemplu al engine-ului grafic. Vedem cam ce grafica va avea Gothic 4...
si nu se numeste nici Gothic 4 Arcania, ci Arcania: A Gothic Tale
Threads: 0
Eu cred k gothic 4 va fii amplasat in Unknown Land ... sau o lume a zeilor dupa cate am mai citit eu pe alte forumuri ...
Threads: 37
Asa speram si eu, dar se pare ca actiunea lui Gothic IV se va desfasura in Insulele Sudice, conform ultimelor stiri (care sper ca in curand vor deveni "vechile stiri"). :-D-:
Threads: 117
am vazut niste screenuri din joc sunt superbe imi plac foarte mult dar se cunoate ca nu mai este stilul PB.
Bine ai venit la noi @ciprianmdk vezi ca era un thread de Bun Venit si speram sa ai o sederecat mai lunga.