06-27-2008, 06:16 PM
Diego in Gothic 2 nu este schimbat la aspect. Ii este schimbata vocea. Pare mai batran dupa voce.
In this world to be a human it's dangerous, but to be an assassin it's awesome!
Caracteristicile personajelor
|
06-27-2008, 06:16 PM
Diego in Gothic 2 nu este schimbat la aspect. Ii este schimbata vocea. Pare mai batran dupa voce.
In this world to be a human it's dangerous, but to be an assassin it's awesome!
04-23-2009, 11:52 PM
Io am observat la Gorn ca si-a pus cercel =))si ca iau scos coada lu erou
![]() ![]()
Raarrrrrrr!ME smash@!You die!!
Eu am observat ceva ultra nou si ma inspaimanta ca orcii sa vorbeasca. Care in gothic 1 sau 2 sareau ca flamanzi sa te omoare si aproape niciunu decat in gothic1- Urk-Shark,Tarrok,si gothic 2- un Warlorl si cred ca si capitanul orcilor. Si acuma in gothic 3 Vorbesc mai bine decat oameni :|. Mam speriat prima data
![]()
07-24-2009, 11:12 AM
si eu prima data cand am vazut orcii intr-o tabara, imi pregateam sabia, si tot ma apropiam de ei si vedeam ca nu ma ataca =)) nu stiam ce-i cu ei =))
.Chorus Romance says Good Night.
07-25-2009, 12:21 AM
da io stiam dinainte ca orcii o sa vorbeasca in gothic
![]() ![]()
Raarrrrrrr!ME smash@!You die!!
07-27-2009, 09:52 AM
Eu stiam...am citit review-ul din revista level inainte sa joc gohitc3...
ba chiar inainte sa imi iau RAM-i=))
Winnetou avea un VolksWagen, asa il chema pe cal
07-28-2009, 03:04 PM
gothic 2 > gothic 3 , in g3 toate caracterele sunt cam de umplutura, doar xardas este mai puternic decatt ceilalti intalniti in jocurile anterioare, de altfel el este singurul care are o contributie majora in questul principal... Lares e in geldern te invata cums a furi mai bine si iti da un quest, pe gorn il tine ocupat un zombii in gotha, cand tu bati restul, Lee vrea doar revansa, Lester e degeaba, i'am luat cheia de la lvl 3 sa fac xp
![]()
[font=Arial][size=medium][color=#1E90FF][align=center]
Don't hate the player, hate the game |
« Next Oldest | Next Newest »
|