12-14-2009, 11:33 PM
@ufy: In orice caz, Apocalipsa nu are 12 zile!
@bechristian: Ai 666 posturi, mai posteaza ceva repede!!!!! =)) [glumesc]
Bible Questions
|
12-14-2009, 11:33 PM
@ufy: In orice caz, Apocalipsa nu are 12 zile!
12-30-2009, 12:03 PM
12-30-2009, 02:00 PM
=)) asa. deci. undeva in biblie, nu stiu unde [erau citate in cartea despre care iti ziceam in religion thread si de care nu o gasesc =))] chestia cu adam si eva [deci ar trebui sa fie la geneza] cand munceau in gradina si au vazut pe cer ca o caleasca cu roti de foc trasa de cai de foc zburand spre soare, sau ceva de genu. sa gasesc cartea, si iti dau citatele exacte
![]()
.Chorus Romance says Good Night.
12-30-2009, 04:50 PM
Hmm.. o caleasca cu cine?
12-30-2009, 04:58 PM
(12-30-2009, 02:00 PM)ufy Wrote: =)) asa. deci. undeva in biblie, nu stiu unde [erau citate in cartea despre care iti ziceam in religion thread si de care nu o gasesc =))] chestia cu adam si eva [deci ar trebui sa fie la geneza] cand munceau in gradina si au vazut pe cer ca o caleasca cu roti de foc trasa de cai de foc zburand spre soare, sau ceva de genu. sa gasesc cartea, si iti dau citatele exacte Asta nu e mentionata in Biblie.
asa. dada. am gresit. deci
![]() scria daniken 'adam si eva s-au inspaimantat cand au vazut pe cer un 'car luminos', pe care 'patru vulturi stralucitori' il trageau prin nori... adam a vazut limpede cum iesea fum dintre roti. asa este inregistrata intamplarea in 'manuscrisele de la marea moarta' mai detaliat n-am rabdare sa-ti scriu ![]() scuze, stii ca sunt cam ametit ![]()
.Chorus Romance says Good Night.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|