Threads: 31
10-24-2010, 12:35 PM
(This post was last modified: 10-26-2010, 05:42 PM by Edg.)
Ma uitam pe-aici si am observat ca nu am un thread de prezentare. Chit ca sunt destul de vechi pe forum, am sa fac unul totusi.
Nume: Edgar
Varsta: 16 ani, merg pe 17.
Localitate: Invat in Roman, jud Neamt, insa pe buletin sunt din judetul Bacau.
Jocuri preferate:
Majoritatea RPG-uri cu tenta medievala: Gothic bineinteles, Risen, tot bineinteles etc;
Shootere precum: STALKER, Resident Evil, GTA si, mai putin shooter, Dead rising;
Sau strategie: Starcraft 2, Warcraft 3 şa.
Hobbiuri: Gaming (in ultima vreme mai rar), chitara, fotografie, citit (in unele perioade) si daca as avea unde in Romanul asta, si teatru.
Carti preferate: Idiotul, Roadside picnic.
Muzica: Rock alternative, balade... Nickelback, Bon Jovi, Pink floyd, dar mai ascult MJ, Elvis, cate o melodie Rap, DnB.
Pentru mai multe informatii, sunati la 0742******
Threads: 26
Bine ai venit pe forum!
I have a job to do, I must finish it even I don't want to make it.
Threads: 201
1. Muzica ceva?
2. Stii sa canti la chitara?
3. Continua numarul de orange.
Am adaugat si ceva despre muzica.
La chitara... pai pana acum am cantat pe acordurile mai cunoscute melodii traditionale, solo-uri si alte din astea. Tocmai m-am apucat de invatat rock 'n' roll - sunt inca la basic, acordurile power si etc. Sunt incepator totusi, dar ma descurc. O, da, si sa nu uit, il am ''colaborator'' si ajutor pe alexbaros . (Multzam Alex!)
Threads: 14
ah, deci ai teatru ca hobby, dar nu ai mers niciodata la un curs or smith. interesant.
daca te-ar fi interesat, ai fi stiut ca este teatru in roman oricum, ar fi perfect. tu chiar stii sa Joci Teatru.
.Chorus Romance says Good Night.
Nu trebuie sa dai de stire la tot poporul, in mod indirect, cat iti sunt de drag si invers. De vreme ce nu mai discutam nici in particular, eu unul am inteles ca in public nu o sa facem asta nici atat. Daca chiar ai ceva de zis scoate-ma de la ignore si zi-mi pe mess sau "aposteaza-ma" la scoala eventual ca nu mai suntem in clasa I si sunt dispus sa discut liber, da' nu strica cheful oamenilor cu probleme personale. Si da, stiu sa joc teatru "pisi", dar exista anumite diferente daca e sa ne referim la ale noastre controverse.
Si spre cunostinta ta, am intrebat mai multi oameni si mi s-a spus ca nu se face, dar merci ca mi-ai zis, poate am sa ma duc.
Invatati la aceeasi scoala sau sunteti in aceeasi clasa? Pana acum nu am observat ca aveti ceva unul impotriva celuilalt...nu-mi ziceti si mie de ce v-ati certat?? ...
Threads: 36
10-29-2010, 08:11 PM
(This post was last modified: 10-29-2010, 08:11 PM by Cryssalis.)
salut edg,,,,,,,,, si multa activitate
(si nu inteleg de ce mai tineti threatul deschis baiatul sa prezentat )
10-29-2010, 08:12 PM
(This post was last modified: 10-29-2010, 08:13 PM by Szekemri.)
(10-29-2010, 08:11 PM)Illidan Wrote: salut edg,,,,,,,,, si multa activitate
(si nu inteleg de ce mai tineti threatul deschis baiatul sa prezentat )
lasa-l mai threadul deschis... sa aflam de ce s-au certat cei doi...
|