Threads: 11
hunterul ala poate fi "dead dragonhunter" care nu intervine in poveste (defapt asa si trebuie sa fie)
cei doi mercenari morti cred ca sunt buster cu un nameless, doar aia sunt mai vulnerabili
niciunul nu intervine in poveste (daca esti mercenary/dragonhunter, atunci cam nu mai ai un quest principal de facut bani in ch5), probabil au murit luptandu-se cu goblinii din apropiere, si mie mi s-a intamplat
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.
Back from the dead. Not alive yet though.
Threads: 201
@parazitu94: Vezi postul meu si raspunde-mi la ce ti-am spus, daca vrei sa te pot ajuta.
Threads: 31
07-01-2011, 10:40 PM
(This post was last modified: 07-01-2011, 10:43 PM by Edg.)
Apasa "B" sau tasta pe care intri la misiuni sau la abilitati, scrie repede MARVIN, apoi du-te langa unul din oamenii morti, apasa "O" si vei intra in el. Apasa F8 si "cadavrul" se v-a ridica in picioare, viu. Apoi intoarce-te cu fata spre erou si apasa din nou "O" ca sa intri inapoi.
Threads: 11
pai eu ziceam ca nu intervin, deci nu conteaza daca sunt sau nu in viata, asa ca nu trebuia neaparat sa faci ceva (cheats se folosesc doar in cazuri de imposibilitate de a trece mai departe)
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.
Back from the dead. Not alive yet though.
Threads: 1
Merci baieti .sper sa mearga.o sa incerc dupa ce trec de raven ..uitasem de chestia cu controlul npcurilor.
Threads: 201
Cu placere si mult succes.
Thread closed.