08-02-2011, 01:10 PM
=)) Asta a fost buna
Best of worldofgothic - România
|
- Raducu: "Esti in deplinatatea facultatilor mintale?"
- ANONIM: "Nu ma" - Raven: "Anonimule stii ce inseamna asta? Iti spun eu: ca ai probleme la etajul superior. " - Raducu: "Acum iti va raspunde ca nu are casa cu etaj." - ZeroCool: "Anonimule, o spun direct: intrebarea pusa de raducu e " daca esti intreg la minte" , si tu cum ai spus ca nu esti ...! " - ANONIM: "Pentru ca nu sunt! Nu stiu ce tot aveti cu mine! " ANONIM: " Si mie mi-a fost dor de voi dar am avut scoala!Eu luni, marti, miercuri, joi si vineri am scoala. " - va las pe voi sa ghiciti cine este anonimul.
08-03-2011, 03:04 PM
08-03-2011, 06:56 PM
Tare Iustin asta, a facut senzatie pe forum. Faza cu parolele e printre cele mai reusite...
08-08-2011, 09:53 PM
Necro's religion threads: Pentru orice agnostic care doreste sa se documenteze despre aparitia lumii, threadurile facute de Necro despre religie sunt mai mult decat suficiente. A raspuns tuturor contestatarilor religiei, incercand sa-i convinga de credintele lui, acestia desi la un moment dat renuntau la discutie, apareau altii imediat care reluau discutia. Pentru o astfel de pasiune, Necro merita toate felicitarile. Si daca Dumnezeu nu-l va rasplati pentru asta, inseamna ca intradevar nu exista.
08-09-2011, 11:22 AM
Asta e ceva gen "Forum epic fail" . Tin minte ca la un moment dat ziceam sa schimbe din Worldofgothic in Trinitas ca doar in threadurile alea se posta.
Trinitas e doar un post tv (sau radio crestin necro e protestant poate, site dedicat protestantiilor
08-10-2011, 06:49 PM
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Website WorldOfGothic Romania | Szekemri | 20 | 9,984 |
01-31-2014, 12:02 AM Last Post: Szekemri |
|
WorldofGothic on Facebook | Szekemri | 76 | 44,067 |
07-07-2013, 02:35 PM Last Post: Szekemri |