Threads: 201
(08-10-2011, 06:49 PM)old nick Wrote: (08-08-2011, 09:53 PM)Terente Wrote: Pentru o astfel de pasiune, Necro merita toate felicitarile.
...condoleante vrei sa spui, nu felicitari...
Nu. Consider un lucru excelent sa-ti susti ideile, sa te 'bati' pentru conceptiile tale (indiferent daca sunt ele bune sau rele {pana la urma cine stie sa spuna cert daca sunt gresite?}). Nu cumva asta e problema cea mai mare a romanilor?
Mi-ar placea sa merg pe strada si sa intreb oamenii simplu: "Dumneata in ce crezi, domnule?". Presupunand ca intalnesc romanul autentic, imi spune: "In Dumnezeu". Intreb: "De ce?", majoritatea nu o sa stie alt raspuns decat:
"pentru asa e bine."
Acum, ca sa nu ne abatem de la "best of" -ul nostru:
Dupa un mini-record de 10 postari unite automat de software-ul forumului, Iustin relata:
Show Content
Spoiler
IN ORICE CAZ VA MULTUMESC TUTUROR CA IMI CITITI THREADUL SPER SA TINEM LANTUL PRIETENIEI PANA IN VESNICIE SPER SA FIM PRIETENI TOT TIMPUL SI SPER SA-MI FAC SI ALTI PRIETENI AICI.IN ORICE CAZ FARA VOI AICI AS FI SINGURSad SI MAI SPER SA FIM IMPREUNA SA FACEM UN CERC ASA MARE DE PRIETENIE SI VA PUP IMI SUNTETI DRAGI TOTI.SCUZE CA SCRIU DISCURSUL ASTA CU LITERE MARI DAR CA SA VEDETI CU TOTII CE AM SCRIS.CE PARERE AVETI?PRIETENI?SAU VRETI SA CONTINUATI ASA CARE NU ESTE UN LUCRU CHIAR ASA DE BUN SA RADETI DE MINE,CA ALTFEL NE SUPARAM?DECI PRIETENI SI DACA AVETI INTREBARI PUTETI POSTA AICI. NU E ABSOLUT NICI O PROBLEMASmile!
SPER CA ACUMA NU AVETI LACRIMI IN OCHI CAND IMI CITITI POSTUL.
Stiu ca am spus ca nu mai zic nimic de Iustin, dar pur si simplu trebuie apreciat ca un spammer de cea mai buna calitate.
Threads: 117
Si totusi, citind ce a mai scris Iustin de multe ori ma intreb daca nu el e cel care ne ia la misto...
Adica mi se poate prea mult pentru un om caruia toate roticelele ii functioneaza cum trebuie.
(08-10-2011, 07:39 PM)Raducu Wrote: Si totusi, citind ce a mai scris Iustin de multe ori ma intreb daca nu el e cel care ne ia la misto...
Adica mi se poate prea mult pentru un om caruia toate roticelele ii functioneaza cum trebuie.
E ceva ciudat la mijloc...in postarile recente pare total schimbat. Deci sunt 2 solutii: ori atunci facea pe prostul, ori isi batea joc de noi, ori s-a vindecat.
Show Content
Spoiler3 solutii? good eye!
Threads: 5
(08-10-2011, 07:34 PM)Terente Wrote: Nu. Consider un lucru excelent sa-ti susti ideile
De acord, sa-ti sustii ideile, e una, dar sa le impui, e alta.
Threads: 36
nu cred ca se prefacea .. baiatul in lumea reala este un "invatat" , pus de parinti sa invete.... (cum spun multi tocilar)
(08-10-2011, 07:43 PM)Terente Wrote: (08-10-2011, 07:39 PM)Raducu Wrote: Si totusi, citind ce a mai scris Iustin de multe ori ma intreb daca nu el e cel care ne ia la misto...
E ceva ciudat la mijloc...in postarile recente pare total schimbat. Deci sunt 2 solutii: ori atunci facea pe prostul, ori isi batea joc de noi, ori s-a vindecat.
Show Content
Spoiler3 solutii? good eye!
So fi vindecat si si-a facut o companie de modding =))
08-11-2011, 12:44 PM
(This post was last modified: 08-11-2011, 01:09 PM by Szekemri.)
Traducerea seriei Gothic, poate fi inclusa fara nici un fel de discutie in best of-ul nostru. S-a dovedit ca din pasiune se poate traduce un joc, care pur si simplu merita acest lucru. Si deoarece jocul Gothic a fost cel ales de fanii lui sa fie tradus (al joc de mare anvergura nefiind tradus in romana), inseamna ca Piranha Bytes chiar stie sa faca ceva special dintr-un joc, care sa-si 'vrajeasca' fanii.
Nu vreau sa vorbesc prea repede de modurile care se afla in progres (cel al lui Maddog, al lui Skullx si cel al staff-ului), dar, daca nu vor fi anulate, vor fi primele moduri ale comunitatii si speram ca vor fi unele reusite.
Threads: 31
08-11-2011, 02:09 PM
(This post was last modified: 08-11-2011, 02:11 PM by Edg.)
Bine punctat. E printre cele mai importante si probabil cea mai serioasa treaba, e un "best of" intr-adevar.
Revenind la Iustin, nu stiu ce sa va zic, avand in vedere ca a postat pe youtube asta:
http://www.youtube.com/watch?v=jdp0WtXXYQ4
...lasa de gandit.
Threads: 10
LOL Iustin
|