Ce final credeti ca i s-ar potrivi acestei povesti?
Eu cred ca adanos si innos se duc la beliar sa il omoare pentru totdeauna . Beliar il trimite pe Adanos in perete cu fireball, Innos e trantit pe jos de un pumn in fata. Beliar se pregateste sa foloseasca cry of death si cand il lanseaza, Adanos sare in fata atacului.
Apoi... Momentul dramatic:
Innos: frate, esti bine?
Adanos: Nu, Innos. Sunt ranit grav, dar tu trebuie sa continui! Salveaza lumea dar nu-l urî pe Beliar, asa este el , adio frate!
Innos: Frate nu, nu muri!
Beliar: haha! era doar un idiot!
Si beliar disparu din The halls of Irdaroth
Apoi intra pe usa Nameless:
Innos ce s-a intamplat?
Innos: Beliar l-a omorat pe Adanos!
Nameless: nu!
Innos: ba, da va trebui sa-l nimicim!
Si ajunsera in templul lui, unde Beliar ii baga sabia in pieptul lui Innos, iar apoi Nameless spuse :
Innos, haide nu-l pot invinge singur!
Innos : ba poti, tu esti cel ales tu ai avut mereu puterea in tine. Am sa-ti spun ceva.
Nameless: ce?
Innos: tu .............
Nameless:Innos, Innos!!!!
Beliar: a murit ca fratele meu !
Nameless: am sa-l razbun pe Innos!
Si se ivi o lupta crancena dupa care Beliar murise. Apoi dintr-o aura aparusera cei doi frati: Innos si Adanos
Nameless: Innos, Adanos! nu sunteti morti?
Innos : Da, dar doar corpurile noastre, spiritele mereu traiesc. Ramai cu bine Innos al doilea de acum tu vei avea grija de lume!
Pe usa intrasera: Diego, Gorn, Milten, Lester si toti prietenii sai.
Lester: esti bine?
Nameless: da sunt bine...
Diego: ce s-a intamplat?
Namelles: Beliar e distrus!
Gorn: omule esti grozav si Milten zicea ca lectile mele de box nu sunt eficiente.
Milten: ok iti datorez 145 gold la pariu!
L-au dus pe Nameless inapoi in myrthana, unde a fost intampinat cu cea mai tare petrecere din lume:
bautura, swapweed, muzica, dans, fete... orice ii trebuie unei petreceri. La miezul nopti se uita nameless pe geam si Milten vine langa el zicandu-i:
Milten: Ce e?
Nameless: Innos a vrut sa-mi zica ceva, dar nu a apucat.
Milten: uite ce am gasit in cartea asta. Si nameless citii:
NAMELESS: Alesul lui Inoss, ii e fiu! Nu se stie cine e, dar fiul sau ii e ales, iar in carte era poza lui nameless.
Nameless: Eu, EEEu sunt fiul lui innos!!?!
Apoi amandoi se uitasera pe geam si vazura doua stele cazatoare: una rosie si una albastra.
Eu cred ca adanos si innos se duc la beliar sa il omoare pentru totdeauna . Beliar il trimite pe Adanos in perete cu fireball, Innos e trantit pe jos de un pumn in fata. Beliar se pregateste sa foloseasca cry of death si cand il lanseaza, Adanos sare in fata atacului.
Apoi... Momentul dramatic:
Innos: frate, esti bine?
Adanos: Nu, Innos. Sunt ranit grav, dar tu trebuie sa continui! Salveaza lumea dar nu-l urî pe Beliar, asa este el , adio frate!
Innos: Frate nu, nu muri!
Beliar: haha! era doar un idiot!
Si beliar disparu din The halls of Irdaroth
Apoi intra pe usa Nameless:
Innos ce s-a intamplat?
Innos: Beliar l-a omorat pe Adanos!
Nameless: nu!
Innos: ba, da va trebui sa-l nimicim!
Si ajunsera in templul lui, unde Beliar ii baga sabia in pieptul lui Innos, iar apoi Nameless spuse :
Innos, haide nu-l pot invinge singur!
Innos : ba poti, tu esti cel ales tu ai avut mereu puterea in tine. Am sa-ti spun ceva.
Nameless: ce?
Innos: tu .............
Nameless:Innos, Innos!!!!
Beliar: a murit ca fratele meu !
Nameless: am sa-l razbun pe Innos!
Si se ivi o lupta crancena dupa care Beliar murise. Apoi dintr-o aura aparusera cei doi frati: Innos si Adanos
Nameless: Innos, Adanos! nu sunteti morti?
Innos : Da, dar doar corpurile noastre, spiritele mereu traiesc. Ramai cu bine Innos al doilea de acum tu vei avea grija de lume!
Pe usa intrasera: Diego, Gorn, Milten, Lester si toti prietenii sai.
Lester: esti bine?
Nameless: da sunt bine...
Diego: ce s-a intamplat?
Namelles: Beliar e distrus!
Gorn: omule esti grozav si Milten zicea ca lectile mele de box nu sunt eficiente.
Milten: ok iti datorez 145 gold la pariu!
L-au dus pe Nameless inapoi in myrthana, unde a fost intampinat cu cea mai tare petrecere din lume:
bautura, swapweed, muzica, dans, fete... orice ii trebuie unei petreceri. La miezul nopti se uita nameless pe geam si Milten vine langa el zicandu-i:
Milten: Ce e?
Nameless: Innos a vrut sa-mi zica ceva, dar nu a apucat.
Milten: uite ce am gasit in cartea asta. Si nameless citii:
NAMELESS: Alesul lui Inoss, ii e fiu! Nu se stie cine e, dar fiul sau ii e ales, iar in carte era poza lui nameless.
Nameless: Eu, EEEu sunt fiul lui innos!!?!
Apoi amandoi se uitasera pe geam si vazura doua stele cazatoare: una rosie si una albastra.
sfarsit
subtitrarea andrei marginean
de andrei marginean
subtitrarea andrei marginean
de andrei marginean
,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''