Threads: 29
Pacat ca nu e recunoscut de mai multa lume ca fiind unul dintre cele mai bune jocuri. unii habar n-au ce-i ala RPG, doar "canter" si cateva porcarii mmo...
Gothic e RPG adevarat.
Threads: 3
05-15-2008, 11:37 PM
(This post was last modified: 06-09-2008, 01:40 PM by D0rYn.)
Si eu joc counter strike dar si alte jocuri , seria gothic e cel mai tare joc ptr mine.
You are a Mora !
Threads: 117
Prima data am luat jocul Gothic de la un coleg de-a lui fratemiu...nu mi s-0a parut din prima frumos era mare bataie de cap cu tastele,controlul dar apoi usor usor stateam tota seara aproape la pc.
Threads: 2
Aveam un cd cu mai multe jocuri, evident, pe acel cd era si Gothic. L-am instalat, am vazut cum e, am last-o balta. Dupa cateva saptamani, am vazut intr-un magazin "Gothic". M-am dus acasa, l-am instalat si am continuat sa-l joc si tot sa-l joc. Cam asta e "povestea".
Asta seara ies pe strada, ca felina dupa prada, ochii vad, inima cere, peste tot numai placere.
Threads: 2
de la un coleg care mio zis cai un joc super. lam luat (gothic), lam instalat shy mio placut, imi place shy o sami placa
In this world to be a human it's dangerous, but to be an assassin it's awesome!
Threads: 29
Cand mi-am instalat Gothic 2 prima oara terminasem G1 o singura data si sa fiu sincer, G2 am jucat putin (lvl 5, leather armor) apoi l-am lasat o vreme si m-am apucat de el dupa o luna si mi-am creat o mica mare dependenta.
Threads: 22
Si eu cam la fel...prima data sa recunosc ca am jucat G2 inainte de G1...cam asa o fost...nu stiam sa pun arma si sa atac...dar dupa o perioada mi-am dat seama...asa am ajuns cam in cap2...dupa care un prieten o zis ca ar trebui sa joc prima data G1 ca sa stiu povestea si restu'...si asa am facut...am termitat G1...G2...G2 NotR...si acum vreau sa termin G3...
Winnetou avea un VolksWagen, asa il chema pe cal
Threads: 14
Eu lam luat de la o revista.Lau dat cadou.Prima data nu mia prea placut dupa aceea am inceput sa joc cu adevarat.