Threads: 29
mda...scuza-ma...de-acum nu voi mai face eu povestea...daca va mai fi de acum...pentru ca discutia cu cele doua personaje au fost o jignire la adresa lui Masaru, el mi-a jignit mie personajul dupaia l-am jignit eu si dupaia iara el...si in pm m-am scapat ca dobitocu cu o vorba care, destul de finuta, l-a cam jignit! Imi pare rau ca se rettrage din cauza mea...macar sa mai stea pana in chapter 5 ca ala e ultimul capitol...atata macar sa stea pana la sfarsitul new rpg.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
Threads: 201
! Masaru si Morgen sunt exclusi din new rpg.
M-am saturat sa incet ceva frumos si apoi sa se strice. Din cauza cui nici nu ma mai intereseaza. Stiu din a cui cauza, a amandurora. Unul pentru ca a inceput, altul pentru ca a continuat. Am spus clar ca sunt de acord cu povestea cu cearta, voi nu, ati sters-o, ok si cu asta. Acum va retrageti. Ei bine ati fost exclusi.
Nu va convine cantati cantecul lebedei. Pt. mine cel mai important e sa facem o poveste frumoasa. Poate nu va dati seama acum, dar e cel mai important lucru inceput de mine in comunitate. O sa vedeti in putin timp.
Threads: 54
Da, acum sunt curios cum o sa continuam povestea. :|
Sup
Cine a spus ca m-am retras?
Threads: 201
Mai sunt Benny, Hermit, Ivan, Alexander, Hadog, Milten.
Incerc sa mai fac rost de personaje.
Threads: 21
wtf?
nu sunt activ 5 min si deja faceti scandaluri
Threads: 54
Am o intrebare: Milten cine e? Tu?
Sup
auzi...povestea asta este printre lucrurile care ma atrag sa vin pe acest forum...tu chiar asa de prost ma crezi sa ma retrag din asa ceva...te rog nu face ce a facut si old nick aseara...si-asa ziua de ieri a fost una naspa nu mi-o fa si pe asta la fel!