Threads: 54
01-14-2012, 10:11 AM
(This post was last modified: 01-14-2012, 10:12 AM by Warhell.)
Ti se pare. Eu am stat la FF 10 aproape non-stop, adormeam cu maneta in mana. Povestea a fost superba, cum Tidus (daca imi aduc bine aminte) trebuie sa isi infrunte tatal care e un monstru...+ altele cum e fotbalul ala in apa, Yuna..cand iei acei monstri. Nu mai intru in detalii.
Apropo: Astazi e ziua concursului, sper ca nu ma veti dezamagi si o sa fiu nevoit sa fac concursul in 2 oameni.
Sup
Threads: 1
Da nu pot sa spun ca FF e naspa ca poate alti au alta parere dar au fost niste momente in joc de iti venea sa sa te dai cu capul de masa.Un exemplu bune este moartea lui Aeris din FF 7 ,deci momentul ala nu avea nici un sens deci pana in acel punt Aeris murea si o puteam invia si o katana in piept o omoara direct ,nu puteau ceilalti sa foloseasca un item ca sa o invie sau sa foloseasca un spell de acea spun ca unele momente din acel joc nu au nici un sens.Asta a fost doar un exemplu dar sunt mai multe momente in care iti vine sa iti dai una.
Din nou asta e parerea mea.
Threads: 66
N-ai inteles? Sa-ti explic, am incercat sa ocolesc dandu-va indici, vroiam sa va zic ca in 9 a fost ziua mea!
,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''