Threads: 6
Homosexualitatea este ceva genetic. Exact ca si ochii albastri. Este la fel de anormala precum ochii albastri. Plus ca 90% din populatie este mai mult sau mai putin bisexuala, fie ca o recunoaste sau o constata. (Kinsey scale).
Atat timp cat ajungi sa iubesti pe cineva, de ce sa existe limite? Este mai normal sa-l vezi pe Hugh Hefner cu 2 gemene de 20 de ani? Da asta un exemplu mai bun verisoarei de 6 ani decat 2 homosexuali ce sunt intr-o relatie de 10-15 ani si se iubesc?
In plus, homosexualitatea a fost observata in aproximativ 1500 de specii. Ghici cate dintre acestea prezinta comportamente homofobe? Una singura. Asta pentru ca tot vorbim de lucruri "nenaturale".
Threads: 54
02-17-2012, 02:25 PM
(This post was last modified: 02-17-2012, 02:25 PM by Warhell.)
(02-17-2012, 01:41 PM)Raducu Wrote: (02-17-2012, 01:02 PM)Faby Wrote: (02-17-2012, 11:06 AM)Raducu Wrote: Nu mi se pare normal sa merg cu verisoara mea de 6 ani de exemplu pe strada si sa vada ea cum se 'ling' doi barbati pentru ca foarte probabil imi va cere unele explicatii si nu stiu ce as puitea sa ii explic...
Umm... "Sunt doi oameni care se iubesc si ceea ce fac este un lucru perfect natural?" Cred ca asta ar merge destul de bine.
Abea in momentul in care in urma actului sexual dintre doi barbati sau doua femei va rezulta un copil pot zice ca e ceva 'perfect natural'.
S-a intamplat asta. S-a dat si la stiri, a venit chiar si la Happy Hour. 2 femei au rezultat un copil. Una dintre ele s-a operat si a devenit barbat, apoi ca cumparat sp....stiti voi ce (nu mai risc inca un warn) si a rezultat un copil.
Threads: 117
Zamolxis1 daca nu cenzurezi tu tot ce e de cenzurat in postul tau in timpul prevazut (10 ore de la postare) va cenzura un membru din staff mesajul dar va trebui sa aplice si regulamentul.