Threads: 201
ThePaladinHero, bine-ai venit in mica noastra comunitate. Sa te simti bine atat cat iti doresti si mai ales sa te bucuri de Gothic... ca asta e scopul nostru principal.
Threads: 66
Bun venit si:
Ai de ales dintre 3 campuri:
1. Campul spammerilor
2. Campul membrilor tacuti
3. Campul banatilor
campul tacutilor e cel mai bun. V-a trebui sa platesti o taxa de 1000 de posturi pentru privilegi si 6 posturi spamm pentru un warn cu pachet sau fara
Campul membrilor tacuti e singurul camp cu privilegi.
Privilegiul 1 mebrul : Membri au voie sa invete de la cei mari fara a comenta! Daca nu respecti legile vei fi torturat de Mud. Reputatia se face prin supunere.
Privilegiul 2 privilegiat: Privilegiatii n-au voie sa zica ce sa faca membri dar pot sa-si exprime parerea. Pedeapsa cu Mud poate fii aplicata si aici.
Privilegiul 3 moderatorii: Daca esti moderator poti face ce vrei iar daca un membru iti cere ceva poti sa-i zici direct _________ta! De Mud nu pot scapa nici ei
Privilegiul 4 adminul: Adminii pot zice la moderatori sa faca ce vor ei fara ai pasa. Si inca odata nici ei nu scapa de Mud.
Tehnic vorbind, Mud e seful deci nu i te adresa cu noroi sau rahat pe bat!
Daca nu mi te adresezi cu Napoleon vei fii torturat de mine! Clar?! Si nu uita cel mai important lucru ...........Distreazate!
,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''
Threads: 16
Hegan, cred ca l-ai facut sa plece.
Esti liber sa faci ce vrei daca respecti regulamentul.
Distreaza-te si bine ai venit!
Threads: 66
A am mai facut asta. Si n-a plecat nimeni! Si dece are pleca? Oricum cand am postam nu era.
In fine, bun venit inca odata si nu ezita sa intrebi .
,, Napoleon a cautat virtutea, si neputand-o gasi a luat puterea.''
Threads: 11
Din cate am vazut pana acum, este mai frumos si interesant forumul acesta decat altele despre gothic...
Aici sunt oameni de treaba....