Threads: 62
Haideti oameni buni ca dracu' nu e asa negru. A cata oara e cand are loc o lipsa mare de activitate intr-un an si ceva de cand am venit pe forum? A treia sau a patra? Sa cautam motive nu cred ca are rost. Lumea nu a avut pur si simplu chef sa posteze. Big deal, se intampla si la case mai mari.
Am putea sa dam vina si pe Piranha, ca se tot incapataneaza sa fie secretosi, iar noi ajungem sa nu mai avem despre ce discuta, avand in vedere ca subiectul Gothic s-a cam epuizat, iar Risen-urile nu prea au prins pana acum. Ca un apropo, eu zic sa nu ne pierdem totusi speranta si sa zicem ca asta e, la noi nu joaca lumea Risen. Cred ca nici Gothic-urile nu au fost foarte populare imediat dupa lansare. Drept dovada si faptul ca forumul a aparut la vreo 2 ani dupa Gothic 3 si tot au mai fost lucruri de discutat si de facut.
In alta ordine de idei, banuiesc ca mai intervine si plictiseala. A venit primavara, maine - poimaine e Pastele, lumea sta mai mult pe afara (myself included). In ceea ce ma priveste, letargia in privinta activitatii pe net a fost una extinsa, in ultimele zile/saptamani nu prea am mai frecventat site-urile/forumurile pe unde eram activ. Dau vine si pe Knights of Honor ca mi-a mancat aproape tot timpul (si ala scurt) pe care l-am dedicat laptopului.
So yeah, ce vreau sa spun e ca nu ar trebui sa ne ingrijoram prea tare, e doar o faza trecatoare.
Threads: 201
Uitasem cauza mortii lui Hitler. Niciodata nu m-a fascinat prea mult viata lui.
Threads: 29
S-a impuscat intr-un buncar sub Berlin, imediat dupa ce concubina sa, Eva Braun a inghit o capsula de cianura.
"Errare humanum est sed perseverare diabolicum."
"Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo."
"Inter arma silent leges."
Threads: 201
05-05-2013, 07:52 AM
(This post was last modified: 05-05-2013, 07:52 AM by Szekemri.)
Paşte fericit!, vă urez, useri ai wogului. Cuceriţi lumea cu mintea, fiţi fericiţi, învaţaţi.. bla bla blub blu.
Threads: 62
Paste fericit si tie, Terente, la fel si celorlalti!
De mentionat ca vizitele de Paste la rude sunt ca un ghimpe in coasta mea, ghimpe care nu poate fi scos din curtuazie.
Threads: 54
Ai de ...
Îmi vine să mă dau cu capu' de pereţi până mă doare-n ***.
Sup