Threads: 0
Nu-mi merge sa deschid consola,am schimbat la ge3.ini am pus true,si tot nu apare.Am incercat pe alt pc si mi-a aparut dar nu merge sa scriu nimic,nu stiu sa o folosesc.Cine ma poate ajuta dati-mi add pe mess id:valivalutzu00
Threads: 3
05-02-2013, 07:04 PM
(This post was last modified: 05-02-2013, 07:05 PM by Sekeer:/.)
Mam blocat la questul cand trebuie sa salvezi gotha am killerit tot inclusiv demonu , am reconstruit orasul iar trb sa gasesc piatra de teleportare , pe net zicea ca trb sa gasesti o pestera dar am cautat ca nebunu si nu am gasit
Threads: 62
Daca am inteles bine la ce te referi si daca imi amintesc bine ce trebuie sa faci (nu am mai jucat G3 de vreo 2 ani), piatra de teleportare e chiar acolo, in singura pestera din Gotha. E pe undeva pe jos parca. Probabil ai trecut-o cu vederea din greseala sau e vreun bug. Eventual, poti sa o inserezi cu codul asta: It_Teleport_Gotha
Threads: 1
Una bucata MARe problema: Jucand G3 Forsaken Gods: Enhanced Edition, am ajuns la misiunea "Bring Theodor's amulets"sau ceva de genul...Am strans cele 4-5 amulete, inele bla bla...dar DIN PROSTIE, le-am vandut unor Mage dintr-un TURN...nu mai tin minte daca din Gotha, Faring sau Vengard....Oricum, era un sub-quest pentru a primi acces la Lee..Nu vreau sa folosesc codul idfka, sau ala cu give all, vreau sa termin jocul cat mai NORMAL, fara ajutor...prea MULT din partea lui F8 si givehealth
![Haha Haha](https://worldofgothic.ro/forum/forumsmileys/laughing-smiley-004.gif)
Intrebarea mea: e vreo alta solutie?N-as vrea sa incep de la alta salvare deoarece am doar salvari foarte foarte vechi...E vreo posibilitate sa pun amuletele in "inventory" folosind spawn/give/insert ??
Threads: 1
Merci de raspuns, Terente, dar daca ii gaseam, asta faceam
![Haha Haha](https://worldofgothic.ro/forum/forumsmileys/laughing-smiley-004.gif)
)
Am sa-i caut mai bine si vad eu ce fac
Threads: 2
De curand m-am apucat de gothic 3 cu patch-ul in romana am.Am eliberat Montera dar la final am realizat ca toti rebeli de langa oras sunt morti inclusiv Sandor dupa aceea am observat ca mi-a ramas questul "Crush Okara",am fost la Ronald in okara crezand ca daca vorbesc cu el quest-ul va disparea dar nu.Acum intrebarile:
-Afecteaza cu ceva daca Sanford si toti rebeli de langa oras sunt morti?
-Cum pot face sa dispara quest-ul de acolo?
Threads: 36
1.Nu cred ca afecteaza gothic 3 e mai free nu toate persoanele sunt importante..
2.Nu dispare dar nu vad de ce ar fii o problema ca e inca acolo....
Laws are like medicine: They generally cure an evil by a lesser or a passing evil.