Threads: 201
09-06-2014, 10:28 PM
(This post was last modified: 09-06-2014, 10:30 PM by Szekemri.)
Nemulţumiri/contestaţii/discuţii despre decizia luată de stafful
WorldofGothic România
Aici se vor discuta şi se vor posta toate cele menţionate mai sus. Voi modifica şi în regulament paragraful în care am scris că decizia stafului nu se discută. E extrem de prost pusă acolo. Decizia se poate contesta, bineînţeles.
Threads: 7
Trebuie sa-si ia cineva warn ca sa se refaca regulamentul,eu cred ca a meritat.
Daca nu se rezolva problema mea macar ceilalti au o sansa.
09-06-2014, 11:27 PM
(This post was last modified: 09-06-2014, 11:32 PM by Lukas1994.)
Tu chiar ai impresia ca stau sa ma uit la toate topicurile?este o diferenta intre ce se intampla pe un forum si ce se-ntampla in viata reala(sper ca stii care-i diferenta....sper)N-ai putut sa-mi spui ce ai facut cu topic-urile alea,eu si uitasem de ele ,tu zici de un topic care mi-ai inchis,spune-mi sa nu mor prost,despre care topic vorbesti?deja am impresia ca tu ma iei la misto si esti imatur.Ti-e greu sa apesi pe numele contului meu si sa apesi pe "send private message" si sa ma anunti acolo ca mi-ai inchis un topic?Dar nu,ai preferat sa ma anunti intr-un mod indirect sa sa faci pe admin-ul inchizandu-mi topicul.Daca asta este atutudinea unui admin aici atunci prefer sa plec,ca devine penibil la un moment dat.
Threads: 21
E greu sa nu faci pe admin-u' cand esti admin-u'.
n-ai inteles la ce ma refeream.
Adica-i place sa faca pe "bosu",si chiar am observat ca nu sunt singura persoana care are ceva de impartit cu el/ea