Threads: 201
Multumim pentru informatii. Dupa terminarea Risen-ului poate o sa-i acord o sansa.
Threads: 0
mda... am asteptat 4 luni , in fiecare zi intram pe forum la gothic unde dadea releasul sa vad cand il scoate si pana la urma ,m am bucurat degeaba , niste questuri de rasu curcilor
Threads: 31
Eu il voi juca de dragul Seriei.
Threads: 31
N-am jucat Gothic 4, poate il voi juca cand va aparea un "Enhanced edition", dar am considerat Forsaken gods Enhanced edition ceea ce ar fi trebuit sa fie Gothic 4. Mi s-a parut "simpatic" dar parca esti singur in joc, dar avand in vedere ca tot au fost razboaie e de inteles de ce sunt asa de putine personaje. Pacat ca prea multe personaje din Gothic 3 au disparut in neant, insa a fost ok. Cat despre monstrul de la sfarsit... nu se compara cu Dragonii si Sleeper, dar e un monstru in fond. Eu zic ca merita jucat totusi, in general pt atmosfera de mister... si e bine ca s-au straduit sa-l "repare".
Threads: 4
06-29-2011, 03:21 AM
(This post was last modified: 06-29-2011, 10:44 AM by Szekemri.)
Scuzati ca postez aici ... dar totusi unde pot gasi Gothic 3 Forsaken Gods ? Am cautat peste tot si n-am gasit nimic
Think of it as it is not how you want it to be. "Immortality" is the afterlife so just think of "immortality" as "dead" itself.
Threads: 11
06-29-2011, 09:13 AM
(This post was last modified: 06-29-2011, 09:14 AM by Raven.)
La magazin sau pe Steam
Ai cautat la magazine asa-i? (pirateria nu este promovata pe forum)
Show Content
Spoilerpoate este cineva pe forum care sa ti-l dea
May you be half an hour in heaven before the devil knows you're dead.
Back from the dead. Not alive yet though.
Threads: 4
tsst nu caut sa mi`l dea cineva ... problema e ca n`am gasit la magazin ...
Think of it as it is not how you want it to be. "Immortality" is the afterlife so just think of "immortality" as "dead" itself.