World of Gothic - Forum

Full Version: Discuţii Zilnice #7
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Fiecare utilizator are valoare, unii mai putin, alti mai mult. Ideea e ca puteai tine pentru tine sentimentele fara sa stie tot forumul ca te bucuri ca raduccu a demisionat.
Ionutzel nu te baga, nu vb cu tine sau cu ceilalti useri care vad ca "au intors armele" cumva impotriva mea pentru un FOST admin care vad ca ii face pe toti prosti (pe cei care nu-s de acord cu el si nu vor sa-l slaveasca) ....... si asta ii spun lu Warhell care vad ca vrea sa mor....... Man tu gandesti la cap ca Raducu nu mai are un POST DE ADMIN pe forum,, nu e Dumnezeu sau vreun Sfant,,, ce Doamne Iarta-ma!?......... Vrei sa mor........ Iti zic eu ce "NU MOR CAI CAND VOR CAINI" ... X(.....
wow,wow, nu a zis cineva ceva de moarte.Keep cool.
Am spus că îţi doresc moartea? HahaHaha Ce ai înţeles mai exact prin 'permisiune'?

Tu habar nu ai care e situaţia aici..Radu a făcut multe pentru forumul ăsta, şi nu dăm un rahat pe rang-ul actual, deoarece pentru noi va rămâne mereu 'liderul'.
Cryssalis, Raducu' ar putea deveni admin cand ar dori el. Sa stii ca eu nu ies din discutia asta. Inca mananci bullshit. Cand o sa vad ca mananci adevar, o sa fiu out.
Drama, câtă drama!..
(09-25-2012, 05:13 PM)roby14 Wrote: [ -> ]Drama, câtă drama!..

Tânăr şi neliniştit. Haha
Toti care se cearta shut up ca va da roby bannHaha. Acum sa revenim:Cryssalise daca auzi ce vrei tu sa auzi treaba ta, Warhell nu a zis,,sper sa mori in chinuri'', si mai presus de toate ce a fost a fost, Radu stim ca a facut multe pentru forum si daca nu ar fi el forumul poate nu ar fi existat azi.
(09-25-2012, 02:27 PM)Cryssalis Wrote: [ -> ]Haha LOL . ,,,lipseste nu lipsea" ..

Adica? Insinuezi cumva ca termenul "lipsea" nu exista in limba romana ("lipsea" e forma la imperfect pers III sg) sau ca inca iti mai lipseste stofa de moderator?

(09-25-2012, 05:08 PM)Cryssalis Wrote: [ -> ]Man tu gandesti la cap ca Raducu nu mai are un POST DE ADMIN pe forum

Asa si? Iti dau cuvantul meu de onoare ca Radu va deveni din nou admin in momentul in care va dorii asta.
Dex-ul = constitutia (interpretabila) -_- Ti-am mai zis "man" obiectiv nu poti sa fii.. (si nu e numai parerea mea sunt mai multe pers. care spun asta) asta daca te gandesti la o situatie sau o gandire (astea sunt sigur subiective) dar la cauze merg pe principiul subiectivismului, Raspunsul meu este Aparitia banilor a avut cauze subiective....... Tu cred ca o sa zici cealalta vreau sa aud explicatia ta pe cat de rationala


Kristi(alias Necro) poti sai dai si GOD pe forum din partea mea nu-mi faci ciuda LET IN BLOOD...