World of Gothic - Forum

Full Version: The Champion of Gothic ~ Concurs
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Eu sunt in stadiu de: n-am niciun chef sa desenez, deci probabil si maine va fi la fel.
Asta e, viata e trista.
@roby: trebuie sa il faci pe maine...sau macar pana maine seara.
Hegan, ideea e sa existe cat mai multa competitie...insa nu stiu cat de interesati sunt cei ce participa, sper ca pana maine sa se mai alature macar cativa din lista de mai sus celor 3 care au predat deja munca lor.
Eu o sa zic pas la proba asta. Am incercat cate ceva, si pe foaie si in Paint, dar nu a iesit nimic care sa fie macar inteligibil.
Pas şi eu.
Eu am deja un favorit care m-a dat pe spate.Haha
Zamolxis, nu insista pe predarea proiectelor. Singura ta 'indatorire' e sa duci la bun sfarsit concursul. Smile Nu pune la suflet, ca o sa fie naspa.
dar atentie...nota voastra la aceasta proba e 0...deci va afecta media finala.
Diseara se vor da notele...

Bogdan daca vrei poti face armura...
ca ai zis ca te pricepi.
Nu ştiu dacă am zis că mă pricep (o să devină clar în curând că nu), însă am zis că dacă tot m-am înscris să fac totuşi ceva. Without further ado, I give to you The Lion-Pendant Crawler Armour! Big thanks & beer goes to Terente, care m-a ajutat să bag armura in joc.



Sper că se observă pandantivul, pentru că este highlight-ul armurii, care are şi alte modificări, dar lumina cade cam prost şi nu ştiu dacă se văd prea bine (e mai gri în orice caz). Anyway, e prima armură pe care am facut-o deci nu fiţi prea duri.

Apropo, o mică nedumerire. De ce e neapărată nevoie de un juriu? Nu ar fi mai interesant dacă ar vota toată lumea, chiar şi cei care nu participă? Astfel am avea mai multe păreri şi concursul ar fi ceva mai animat. Just a thought.
Asta e. Not very impressive, right?
Show Content
(01-05-2013, 04:23 PM)Bogdan Wrote: [ -> ]De ce e neapărată nevoie de un juriu? Nu ar fi mai interesant dacă ar vota toată lumea, chiar şi cei care nu participă?

Cred ca asa ar fi cel mai bine.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18