05-13-2015, 08:54 AM
(05-11-2015, 01:38 PM)Hiperboreanul Wrote:(05-11-2015, 09:02 AM)Daenvgiell Wrote: Este ok baieti, multumesc oricum pentru ajutor, ma multumesc sa joc 2-ul upgradat, este interesant, mai demult visam la o astfel de schimbare si iata ca a venit. Speram totusi in continuare la un nou Gothic, unul care sa readuca REGELE unde ii este locul, pentru ca nu degeaba a fost aruncat in bariera, nu degeaba l-a intalnit pe Xardas, cat s-a mai chinuit el sa ii ajute pe toti, a spart si bariera, a omorat Dragoni si mii de orci, a facut dreptate si a unit un continent ca mai apoi sa fie aruncat iarasi intr-o bariera ( Gothic 4 ). Trebuie sa avem o continuare, sau macar un alt final!
Continuare la G3? Nu G4. Risen!
Risen este foarte fain, tare m-a prins si jocul asta, mai ales 2 si 3 super faine, oricum 1 se aproprie cel mai tare de seria Gothic dar prefer sa spun ca este altceva, o alta poveste ci nu o continuare a Gothicului. Gothic inseamna un erou fara nume care este apreciat de Xardas, care bea un sprit cu Diego, face o carte cu Gorn, prajeste un pui la rotisor cu Milten, merge la biserica cu Lester si fumeaza in strana , cu Lee joaca golf, cu Lares trage o baza s.a.m.d.
Asta e gothic, este vorba de cei mai buni oameni dintre cei buni, o echipa de mercenari gen: Fast and Furious, "trebuie sa ne strangem din nou baieti, mai avem ceva de facut". ceva de genul...
Parerea mea