04-23-2008, 02:16 PM
bravoo!!!!!!!!!! am dld patch-u'....l-am instalat..si mere struna!!!! suntetzi tari de tot....
![Wink Wink](https://worldofgothic.ro/forum/forumsmileys/wink2.gif)
Gothic 1 în Limba Română: proiect finalizat
|
04-23-2008, 02:16 PM
bravoo!!!!!!!!!! am dld patch-u'....l-am instalat..si mere struna!!!! suntetzi tari de tot....
![]()
05-10-2008, 06:21 PM
gameseeker Wrote:bv ptr traducere... dar... modd-ul nu se poate numi "gothic in limba ramana" pana nu auzim si limba vorbita de noi .... e destul de confuza treaba... oricum.. urmatorul target ar fi sa faceti si audio-ul in lb romana... in fine... felicitari... si la mai mare sper ca iti dai seama ca ar fi o munca enorma sa schimbi tot audioul in romana...:-$-:...dar felicitarile mele pentru proiect baieti!Foarte reusit!La cat mai multe:41:
05-10-2008, 07:57 PM
Nu e vorba de munca...nu fug de ea..dar fara un studio nu avem sanse sa facem ceva bun..iar o asemenea traducere (audio) de o asemenea anvergura cum a zis si Helper poate fi facuta doar de catre PB sau Jowood.
Nice...
Incearca sa faci posturile putin mai mari data viitoare.
You are a Mora !
05-21-2008, 03:20 PM
Bravo. S-a meritat timpul pierdut.
Asta seara ies pe strada, ca felina dupa prada, ochii vad, inima cere, peste tot numai placere.
05-23-2008, 12:12 PM
Odata ce a aparut patchu, m-am reapucat de Gothic 1. Sunt cateva greseli, dar totusi... Asteptam si Gothic 2 in limba romana. Succes!
Asta seara ies pe strada, ca felina dupa prada, ochii vad, inima cere, peste tot numai placere.
05-28-2008, 08:24 PM
Ii fain modu...oricum s-au strecurat cateva greseli...am scris majoritatea la threadu' cu pricina...oricum ii fain...
Winnetou avea un VolksWagen, asa il chema pe cal
05-29-2008, 04:38 PM
mijto atzy facut o treaba super. i lam instalat la fratemio. ii pe clasa a 5-a shy nu shtye el atata engleza
In this world to be a human it's dangerous, but to be an assassin it's awesome!
04-17-2009, 10:36 PM
Tare
![]() ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|