POVESTE GOTHIC 1


 

 

Gothic barrier

Crearea barierei magice

 

Regatul Myrthana unit de regele Rhobar al II-lea . În anii în care a condus, a reușit să învingă toți dușmanii regatului. Toți … înafară de unul! Războiul împotriva orcilor avea un preț, și toți prizonierii tărâmului au trebuit să îl plătească.

Regele avea nevoie de săbii pentru armata lui, și fiecare om vinovat de o crimă oricât de mică și insignifianță, era forțat să lucreze în minele cu “ore” din Khorinis. Pentru a fi imposibil că ei să scape, regele a trimis cei mai buni magicieni ai regatului să creeze o barieră magică în jurul întregii văi. Ahhh, ceva a perturbat structura delicată a magiei, și bariera a scăpat de sub control capturându-i și pe magicieni în ea.

Prizonierii coloniei

Prizonierii coloniei

O secundă de neglijență din partea gardienilor a fost destul pentru prizonieri, în urma unui atac asupra gardienilor au pus stăpânire asupra întregii colonii. Regele nu avea altă opțiune, trebuia să negocieze, avea nevoie de “ore”. Luna după luna regele furniza orice aveau nevoie prizonierii, luna după luna aceștia duceau lăzile cu ore la marginea barierei în schimb.

 

Postat de Raducu August 2, 2012 | 4:48 pm