The old camp


 

Aceasta tabara a fost cu mult timp in urma doar un castel. Ea a fost construita in centrul coloniei si aici, de foarte mult timp, au locuit cei ce se ocupau cu minele de cristal din Khorinis, si anume Baronii cristalelor. In momentul in care bariera a fost creata, toti cei care intrau nu mai puteau sa se intoarca. Dupa razboi, regele, avand nevoie urgenta de sabii, a decis sa trimita pe oricine care incalca legea, cat de putin, in colonie, pentru a lucra in mine. Toti infractorii aflati atunci in inchisori au fost condamnati si aruncati dupa bariera, iar colonia s-a umplut repede cu oameni. In jurul castelului au inceput sa apara din ce in ce mai multe colibe. Terenul din jurul castelului a fost incercuit cu palisade din lemn si porti, si astfel s-a format prima tabara. Acestia au decis sa se ocupe in special cu cea mai importanta si mai veche mina descoperita. Oamenii au hotarat sa il aleaga pe cel mai vechi baron al cristalelor conducatorul taberei, si anume Gomez.

Dupa un timp de la crearea barierei, cei 12 magicieni, condusi de unul foarte puterinc, numit Xardas, s-au despartit in doua grupuri: sase Magicieni ai focului si sase Magicienii ai apei. Xardas a ramas cu Magicienii focului in tabara veche, acceptand soarta care devenise oarecum buna pentru ei, deoarece primeau orice vroiau fara a face nimic, iar deciziile erau luate doar cu acordul lor. Dupa o vreme, Xardas a inceput sa studieze magia neagra, considerand ca aceasta, folosita in scopuri bune, ar putea fi mai puternica decat orice alta forma de magie. Toti erau ingrijorati, iar acesta, pentru a evita un conflict, s-a retras pe taramul orcilor, unde si-a construit un turn, continuandu-si studiile. Imediat dupa, un tanar pe nume Milten a fost ales magician al focului pastrandu-se numarul de sase magicieni ai grupului.

Aceasta tabara este singura care comunica cu exteriorul, foarte rar insa. Este pazita de garzi, care asculta de comenzile baronilor cristalelor, iar acestia la randul lor le pot comanda umbrelor, persoane care au trecut o serie de teste si au devenit spioni ai garzilor, scapand astfel de meseria de miner. O parte din umbre sunt alesi garzi, deoarece, cu mult timp in urma, dupa ce a fost creata bariera, a izbucnit o revolta si astfel multe garzi au fost ucise, iar acum era nevoie de mai multi paznici. Oamenii regelui din exterior au refuzat sa mearga dupa bariera, deoarece nu se stia cum este acolo. Astfel, printre garzi au aparut multi oameni corupti care au inceput sa ii ameninte pe mineri si sa le ceara cristale pentru protectie, dar fara alta solutie si cu nevoie de paza Gomez nu a renuntat la acest tip de recrutare.

Intre timp, o parte din membrii taberei au plecat sa caute o viata mai buna, si astfel s-au format inca doua tabere: Tabara noua si Tabara sectei.

Postat de Raducu August 5, 2012 | 3:12 pm

Intr-o noapte, un om nou-venit in tabara veche a avut un vis ciudat, care parea foarte real. Dupa cateva zile a avut o viziune scurta si odata cu aceasta a simtit o putere foarte mare. El a inteles ca este vorba despre un zeu puternic, asa ca si-a convins cativa prieteni sa plece. El a simtit ca locul unde va trebui sa se aseze este mlastina, asa ca si-au construit adapost si au inceput sa mediteze. Zi de zi acestia simteau o putere mai mare. Probabil din intamplare au descoperit faptul ca o anumita planta elimina o mireasma calmanta, care ii ajuta la meditatii. Acestia au inceput sa o culeaga si au denumit-o simplu ‘Iarba de mlastina’. Au descoperit ca aceasta planta este un drog, au inceput sa o faca tigari si, fumand-o, aveau viziuni din ce in ce mai clare. Au inceput sa mearga in vechea tabara, sa convinga tot mai multi oameni sa ii urmeze. In timp au inceput sa simta putere magica, una diferita de celelalte, reusind sa o controleze.

Dupa un timp au inceput sa observe in viziuni un om puternic, cu o armura stralucitoare pe care erau desenate diferite semne. Acesta isi adormea adversarii cu ajutorul magiei. Ei au inceput sa cumpere rune fara magie de la magicienii focului si cu ajutorul cunostintelor din viziuni au creat o runa diferita de altele, care facea pe oricine sa adoarma pentru o scurta perioada. Dupa aceasta descoperire, care a insemnat mult pentru ei, l-au denumit pe omul din vis Sleeper (Adormitorul). Au inceput sa isi creeze robe rezistente pe care desenau semne din viziunile tot mai dese. Ei au reusit sa intelega acest limbaj al semnelor si desenelor si sa creeze noi vraji pe care nimeni nu le-a vazut inainte. Dupa o alta viziune foarte importanta, oamenii din aceasta tabara, care crescuse mult pana acum, au inceput sa construiasca un templu dedicat lui Sleeper, avand influente antice. Cel care i-a adus pe toti aici a fost ales conducatoru taberei si a primit un nume nou, dupa cum au fost sfatuiti de Sleeper: Y’Berrion. Multi oameni au inceput sa practice luptele si sa apere tabara si templul in numele lui Sleeper.

Ei au fost denumiti templieri. Au inceput sa isi creeze armuri puternice si l-au ales pe cel mai brav membru al taberei comandantul templierilor: Angar. Multi dintre primii membri au inceput sa le spuna noilor veniti, denumiti novici, despre magia si puterea lui Sleeper. Acestia au fost alesi preotii taberei si denumiti gurusi (sau baali). Ca si in cazul altor magicieni, acestia au devenit oamenii cei mai ascultati si doar cu ei se luau deciziile importante. Unul dintre acestia a devenit al doilea dupa Y’Berrion, si a primit un nume nou: Kalom.
Cu timpul, oamenii au inteles cultura straveche, au inceput sa foloseasca iarba de mlastina pentru a face potiuni magice care provocau viziuni mult mai clare. Y’Berrion insusi a inteles ca doar cu ajutorul lui Sleeper vor putea pleca din colonie, numindu-l Salvatorul, dar nu au stiut un detaliu foarte important: cum ii va scoate Sleeper din colonie. Au devenit foarte legati de acest zeu, iar majoritatea se tundeau, facandu-si tatuaje inchinate lui Sleeper pe tot corpul. Luptandu-se in minele de cristale cu minecrawleri, au descoperit ca acestia secreta o substanta mai puternica decat iarba de mlastina. Y’Berrion a facut o afacere cu Gomez: a trimis cativa templieri in mina veche, deoarece acestia erau mult mai bravi si mai puternici decat garzile, pentru a-i pazi de minecrawleri pe cei din mina, luand toate cadavrele acestor creaturi pentru studii amanuntite. Acestia au descoperit ca substanta puternica este secretata din mandibula si au invatat cum sa o extraga pentru ca orice picatura era foarte valoroasa.

Pentru ca stilul lor de viata si credinta lor era acum diferita de a celorlalti acestia au fost considerati o secta, o fratie, care se ruga la Sleeper pentru eliberare. Cei mai importanti membri primeau acum prefixe la nume precum ‘Cor’ sau ‘Cor Na’: Deoarece a trecut mult timp, fara a se intampla nimic deosebit pentru multi novici si din cauza atmosferei, multi novici au inceput sa creeze alti idoli si aceasta a devenit o problema pentru tabara. Unii au plecat din aceasta cauza sau au innebunit, si de aceea tabara are acum nevoie de oameni noi.

Postat de Raducu August 5, 2012 | 3:11 pm

Un grup de oameni, plictisiti de ordinele din tabara veche, au plecat pentru a gasi un loc unde sa fie liberi. Au ales loc de tabara o pestera foarte mare, ferita de multe primejdii. In aceasta tabara fiecare om raspunde de el, fara a fi controlat de altcineva.

Dupa un complot al catorva oameni ai regelui Rhobar al II-lea, mana dreapta a acestuia, Generalul Lee, a fost trimis in bariera. Sotia regelui a fost ucisa de complotisti, iar vina a cazut asupra lui Lee. Acestia doreau ca generalul sa fie executat, deoarece stia multe lucruri despre faptele facute in afara legii de catre oamenii regelui, iar Rhobar asculta mereu de el. Deoarece avusese multa incredere in el, a decis sa il lase in viata si l-a trimis in colonie. Acesta, furios pe rege si pe oamenii lui, s-a alaturat micii tabere. Oamenii l-au recunoscut pe general ca noul lor conducator. Acesta i-a adunat cu multa intelepciune, i-a invatat sa lupt pe multi dintre ei, transformandu-i in razboinici de elita. Acesti oameni si-au luat titlul de mercenari, oameni rebeli, indreptati impotriva legii si a regelui. O alta grupare de oameni, simpli hoti si banditi s-au alaturat taberei, deoarece luptau intr-o oarecare masura pentru aceeasi cauza. Lee si oamenii sai au decis ca orice alt nou mercenar va fi ales dintre banditi, pentru ca grupul sa fie format din oameni care cunosc cate ceva despre lupta. Au inceput sa isi creeze propriile arme si armuri, sa isi construiasca case, chiar si un bar unde se consuma de obicei bauturi din orez. Unii noi veniti in tabara, incercand sa se faca de folos au devenit culegatori de orez, supravegheati de banditi.

Cand magicienii apei s-au despartit de tabara veche, au ajuns in aceasta tabara. Lee, fiind un om loial, de onoare, i-a primit cu multa caldura, pentru ca magicienii erau cei mai intelepti oameni, paziti, respectati si temuti oriunde. Acestia aveau contact cu zeii si putini ajungeau la nivelul lor. Ei, dupa mai multe studii asupra barierei, au ajuns la concluzia ca o explozie magica foarte puternica ar putea distruge bariera. Intre timp, mercenarii au descoperit o mina de cristale, dar cristalele nu urmau sa ajunga la rege, ci intr-o gramada mare, protejata. Magicienii ajunsesera la concluzia ca explozia ar fi putut fi declansata doar de minereu magic, foarte mult insa. Ei le-au promis celor din tabara libertate daca ei erau de acord sa ii ajute cu strangerea minereului. La comanda lui Lee, magicienii au devenit cei mai importanti oameni din tabara, fiind bine protejati, pentru ca eliberarea tuturor se baza pe ei. Acestia au fost initial magicieni ai focului, dar dupa ce au descoperit magia mai puternica a lui Adanos si-au luat numele de magicieni ai apei.

Multi oameni i-au considerat brute pe mercenari pentru ca devenisera luptatori foarte puternici si sangerosi. Dorinta lor de detronare a regelui si de inlocuiere a legilor si a oamenilor corupti de la conducere a crescut mult, iar Gomez a aflat despre acest lucru. Orice om care lucra cu ei era considerat fara onoare, iar intre tabara aceasta si cea veche a izbucnit un conflict puternic. Au fost duse multe lupte intre mercenari si oamenii regelui din colonie, condusi de Gomez. Mina veche care se afla aproape de noua tabara a avut pierderi mari. Multe bunuri care erau destinate minei au fost furate de catre mercenari si banditi.
Tabara s-a extins mult, ajungand la dimensiunile taberei vechi. Multi oameni s-au alaturat si astfel aceasta a primit numele de Tabara Noua. Din cauza ca exista pericolul unui razboi mare cu Gomez, tabara incearca sa atraga cat mai multi oameni de partea ei.

Postat de Raducu August 5, 2012 | 3:10 pm