Gothic 2 – povestea

 

<hr>Valea minelor din Khorinis. Zilele glorioase a ceea ce a fost odata o vale productiva in aceasta regiune insulara, s-au dus. Inconjurata de impenetrabila bariera magica, sclavii si-au muncit existenta jalnica in ceea ce parea a fi o inchisoare naturala.

Un om curajos a reusit sa distruga limitele inchisorii.Urmandu-si propria lui chemare la libertate, s-a aventurat adanc in templele subterane. Cu dorinta de a face orice era necesar, a luptat pentru a expulza raul si a distruge bariera magica pentru totdeauna.Stimulati de ura lor, prizonierii s-au inghesuit spre singura trecere spre libertate.

Nimeni din Khorinis nu era pregatit pentru asa ceva.Prea mult timp au trait sub inselatoarea notiune a sigurantei oferite de bariera magica.Mica garnizoana a orasului nu a dispus de destule forte impotriva navalei de prizonieri.Dupa multe atacuri, cei care a reusit sa scape, si-au gasit adapost in paduri si in muntii stancosi din imprejurimi.


Raidurile din vecinatatea orasului, si numarul de banditi care crestea au paralizat intreg orasul.Suparati pe incapabilitatea militiei de a le proteja fermele, cativa fermieri au format o alianta cu refugiatii ce nu mai vroiau sa isi plateasca taxele la rege.

Khorinis avea in fata un viitor nesigur.Datorita faptului ca fermierii nu mai produc asa multa mancare, multe din transportrile catre oras au disparut, lasand stocurile sa scada foarte repede.In afara orasului nimeni nu este ferit de raidurile banditilor.

Este razboi in Khorinis.Un razboi civil.
Dar mai este un lucru care nu poate fi uitat.
Raul nu a murit, scotandu-si din nou capul urat la iveala.
Dar de data asta este pregatit sa loveasca fatal omenirea, si nimeni nu poate sa il opreasca.

Nimeni ?

Postat de Raducu August 5, 2012 | 3:20 pm