World of Gothic - Forum

Full Version: Spamul zilnic.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(04-11-2014, 01:24 PM)Warhell Wrote: [ -> ]

Şi ia ghiciţi cine a avut curajul să lupte cu aştia.

Mai lasat masca. Deci nu am crezut ca asa ceva exista si toate aceste chestii, nici nu am inteles totul din acest video abia am inteles vreo 75-80% ... Si raspunsul la intrebarea ta???Care e?

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tJtbMSjqDeU[video]

Ma, uitandu-te la asa de multe video-uri nu stii ce sa mai crezi si ce sa faci ca parca si daca iesi din casa sau daca stai pe pat ai impresia ca faci ceva gresit ( adica esti cu masonicii) ..
Unde-i partea 11 din THE MUSIC INDUSTRY EXPOSED?
Unele argumente nu sunt total adevarate, bufnita poate insemna si intelepciune totodata iar uni sunt doar pur si simplu niste ciudati, poate ca sunt masoni dar unele lucruri sunt exagerate.
Asa am fost si cu Zeitgeist, asa sunt cu orice. Odata ce vad o minciuna intentionata, consider tot video-ul o minciuna. Omega nu inseamna sfarsitul unui vechi mod de viata pentru a incepe un nou mod, "mai bun". Asta e o minciuna gogonata. "Omega" dpdv literal inseamna "marele O" ("great O") si uneori este folosit cu sensul de ultimul, sfarsitul, finalul, limita, in niciun caz nu se refera la un mod de viata.

Iar "novus ordo seclorum" este o interpretare gresita a unei fraze care apare pe bancnota de un dolar si care provine dintr-o lucrare literara de-a lui Virgiliu. (Wiki is your friend: http://en.wikipedia.org/wiki/Novus_ordo_seclorum ) Cei obsedati cu teoriile conspiratiei gasesc indici in orice.
(04-11-2014, 05:55 PM)Kristi Wrote: [ -> ]Cei obsedati cu teoriile conspiratiei gasesc indici in orice.

adevarat Like
Hmm.. acum ca ma gandesc si ca am citit comentariile de la video si de aici nu mai sunt asa de "speriat". Sincer, chiar nu stiam in ce sa mai am incredere si in ce nu.

(04-11-2014, 05:03 PM)cornel Wrote: [ -> ]Unde-i partea 11 din THE MUSIC INDUSTRY EXPOSED?
Nu exista, cred ca a zis la vrajeala ca sunt 11. Eu cand ma uitasem stiu ca erau 4 de cate o ora jumate, dar ca bonus vezi ca este o chestie pe youtube cu Iluminatii din Romania pe acasa, la Povestiri de noapte sau adevarate..

Mai puneti si voi niste video-uri, dar adevarate.
(04-11-2014, 05:03 PM)Hegan Wrote: [ -> ]Unele argumente nu sunt total adevarate, bufnita poate insemna si intelepciune totodata iar uni sunt doar pur si simplu niste ciudati, poate ca sunt masoni dar unele lucruri sunt exagerate.

Cica unele animale sunt sacre, pentru mine sun doar friptura.
Kristi, ai dreptate aici. Sunt unele chestii exagerate, dar ce m-a enervat cel mai mult, şi ce e chiar real, e că evreii consideră toţi ne-evreii ca fiind nişte animale ce trebuiesc ucise.
Mama lui de Talmud.
Nici eu nu cred in animale sacre.
M-am dus rău pe tânjeală. Seara trecută am fost înviere ... ateu ca ateu, da' pentru prieteni mă duc.
Mi-a plăcut de preot.
Ne-a explicat cum Iuda s-a spânzurat înainte de nu ştiu ce slujbă. Şi apoi a spus că dacă pleacă vreunu din slujba sa, vom fi consideraţi ca Iuda. N-ai tu treabă că toată lumea a plecat.
Şi a' da. O mai zis să nu le spunem copiilor de iepuraşul de paşte. Că cică îi poate lua locul lui Hristos. Copiii aşteaptă pe iepuraş, nu pe Hristos cică. Haha

Şi aşa şi aşa .. azi era să uit că e ziua aniversală a lu' Adi.