Modul meu, sequel la NoTR.
Click aici.
Click aici.
Gothic II: Dark Legion: proiect finalizat
|
Modul meu, sequel la NoTR.
Click aici.
zimi niste detalii despre mod
ca pe youtube nu gasesc nimic
07-13-2010, 12:25 PM
Normal ca nu gasesti nimic. Ieri l-am facut.
Rezumat: Khorinisul e atacat de orci.Barca ta a naufragiat pe tarmul Khorinisului, unde prietenii tai te-au lasat in grija lui Cassia, va trebui sa ajungi la lighthouse pentru a discuta cu prietenii tai, iar mai apoi vei merge la turnul lui Xardas sa vezi daca e cineva acolo. Vei gasi cativa paladini, cat si mercenari. Misiunea principala o va da Hagen, aceasta fiind de creare a unei armuri destul de puternice pentru a suporta atacurile orcilor. Pntru armura e nevoie de cinci parti(vezi ingame care sunt), la fiecare capitol gasind cate una. Sfarsitul misiunii principale va fi de a omori orcul lider, care va aparea numai dupa ce ai facut armura. Partile cele mai bune nu le-am pus in rezumat, le veti vedea numai daca il jucati.
07-13-2010, 12:39 PM
ce ametit sunt am uitat sa ca ai spus ca-i modul tau
o sa-l incerc cand o sa-mi iau G2 notr dar in legatura cu modul e in romana , in engleza, lai facut singur sau ai avut ajutoare?
07-13-2010, 02:05 PM
E in engleza si l-am facut singur. Cateva obiecte au ramas in germana, limba in care au fost sursele. Dar va descurcati voi.
07-13-2010, 09:02 PM
Mie imi place modul tau Alex!
L-am jucat putin si mi-a placut!Bravo Alex esti bun!:clap: Hei aplauze pentru alexstefan!Bravo,bravo alex:clap:
I have a job to do, I must finish it even I don't want to make it.
07-13-2010, 10:03 PM
Cam cate ore de joc aproximezi? Am sa il scot si eu...
07-13-2010, 10:05 PM
(07-13-2010, 10:03 PM)Edg Wrote: Cam cate ore de joc aproximezi? Am sa il scot si eu... Cu cine vorbeai cu alex sau cu mine?
I have a job to do, I must finish it even I don't want to make it.
07-14-2010, 09:49 AM
Nu stiu sa zic exact, depinde de cat de repede iti faci un caracter bun. Estimez durata minima la 6 ore.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|