Bandits
(Banditi)Banditii sunt, exact ca umbrele, prima treapta pentru tabara noua. Ei nu sunt atat de sufocati ca umbrele, isi traiesc vietile liberi si nu se amesteca in treburile mercenarilor. Folosesc arcuri si arme usoare, in general buzdugane. Spre deosebire de umbre, ei au trei categorii de armuri, construite din otel si blanuri de animale.

Mercenaries
(Mercenari)

 

Mercenarii sunt protectorii magicienilor apei. Ei pazesc de asemenea si gramada de minerale pe care magicienii apei o folosesc in planul de a scapa din colonie. Mercenarii sunt pentru tabara noua cum ca garzile pentru tabara veche. Ei prefera topoarele mari. Poarta trei categorii de armuri facute la fel ca cele de bandit, dar mult mai complexe.

Magicians of Water
(Magicienii Apei)


Magicienii apei sunt inamicii magicienilor focului. Ei nu doresc sa accepte soarta de a ramane blocati in colonie si au hotarat sa plece din tabara veche si sa stranga o gramada mare de cristale pentru a arunca bariera in aer cu ajutorul magiei din cristale. Ei prefera ca arme runele si pergamentele magice ale apei (gheata, electricitate). Ca si magicienii focului, acestia au doua tipuri de robe.

 

 

Postat de Raducu August 5, 2012 | 9:52 am