Novices
(Novici)

 

 

Prima treapta pentru a deveni un membru al sectei este novicele. Novicii sunt oameni fanatici care cred in Sleeper si fumeaza foarte multa iarba. Ei invata magia lui Sleeper de la gurusii taberei si spera ca intr-o zi vor ajunge gurusi la randul lor. O parte urmeaza calea templierilor. Ei poarta robe pe care sunt pictate diferite desene. Ei folosesc in general sabii, buzdugane si ciocane usoare.

 

Templars
(Templieri)

 

 

A doua treapta si ultima pe care o poate urma jucatorul este cea de templier. Ei sunt luptatorii de elita ai lui Sleeper si se asigura ca preotii isi pot duce meditatiile in liniste. Au trei categorii de armuri care le asigura o protectie foarte buna. Spre deosebire de garzi si mercenari, templierii pot invata si primele 4 cercuri de magie, inca din momentul in care sunt novici. Ei prefera sa lupte cu arme mari, in special sabii.

 

Gurus
(Gurusi)

 

 

Gurusii sunt liderii religiosi ai sectei. Ei sunt in contact cu Sleeper si povestesc viziunile celor din tabara si ii invata magia lui Sleeper si le povestesc despre aparitia sectei. De obicei ei nu folosesc arme, ci magie puternica. Jucatorul nu poate deveni un guru.

 

 

Postat de Raducu August 5, 2012 | 10:03 am