World of Gothic - Forum

Full Version: Hearts of Iron 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Ma refer la ce ai postat tu...care e schimbarea ce o aduce acest mod?
Păi, povestea e simplă.
"Ce s-ar fi întâmplat dacă Germania ar fi câştigat primul război mondial?"

Restul afli tu! Grin
Mi-a plăcut la mod că niciodată nu se întâmplă la fel.
Nu vei vedea Rusia devenind nazistă de două ori, nu vei vedea Rusia devenind sovietică de două ori. Nu vei vedea Mongolia devenind vechiul impreiu de demult de două ori, nu vei vedea Germania pierzând WW2 de două ori, nu vei vedea Statele Unite ale Americii câştigând al doilea război civil american de două ori, nu vei vedea Războiul civil românesc de două ori.
Şi prin două ori, mă refer la de două ori consecutiv.
Şi lista poate continua! Grin
Apropo, se presupune aici că Hitler a murit în WW1.
Il incerc cat de curandSmile.
Vă prezint Federaţia Danubiană !
[Image: 4ub9td.jpg]
Momentam sunt în plin război cu MittleEuropa (Germania, Ucraina, Lituania şi Flanderia-Wallonia).
Totul a început în războiul civil austro-ungar, unde eu, ca Austria am cerut centralizarea Austro-Ungariei, în Ausgleich, dar ungurii au refuzat şi aşa a început războiul. Croaţii au fost singurii ce mi-au ţinut partea, în timp ce cehii, polonezii, muntenegrenii şi bosniacii au fost de partea Ungariei.
Cu puţin ajutor şi din exterior, din partea României şi Serbiei, am reuşit să câştig războiul civil, iar apoi am centralizat tot imperiul, astfel devenind Federaţia Danubiană. Imediat am intervenit în cel de-al patrulea război balcanic..între sârbi şi români împotriva bulgarilor .. desigur am intervenit de partea vechilor mei aliaţi, bulgarii ... şi după ce i-am distrus, am atacat şi Bulgaria, după care Imperiul Otoman mi-a declarat război. Aici am format un nou bloc, şi anume un bloc naţional populist împreună cu Rusia, care îşi dorea vechile teritorii pierdute în WW1. Ei atacau Uniunea Don-Kuban, în timp ce eu distrugeam Imperiul Otoman şi Georgia.
După capitularea lor, a început cel de-al doilea război mondial .. între Mittleuropa (Germania şi aliaţii săi), Internaţionala (Franţa comunistă, Uniunea Britanică şi Italia de sud) şi Antanta (Canada şi Franţa naţionalistă din Africa).
Aici am decis să mă răzbun pe italienii de nord, care m-au atacat în războiul civil austro-ungar pentru Veneţia. Evident, o victorie rapidă cu ajutor comuniştilor, dar n-am stat pe gânduri şi am atacat Internaţionala..astfel cucerind Italia de sud .. după care am eliberat Federaţia Italiană, care defapt era în nord, dar acum e în sud. Haha
Francezii au luptat vitejeşte, dar n-au avut nici o şansă împotriva danubienilor, ruşilor şi nemţilor.
Eu am reuşit să iau cea mai mare parte a Franţei, astfel că mai târziu am eliberat Britannia şi Normandia, iar restul teritoriul l-am ţinut pentru mine.
Germanii au creat un stat marionetă, Regatul Francez .. care era cam 10% din vechia Franţa...Haha
După am decis să fac pace albă cu britanicii şi am anexat Elveţia, Grecia şi alte state din jur care erau neapărate .. şi am intervenit în războiul civil spaniol, carliştii (naţional populişti) au fost învinşi, aşa că am invadat Regatul Spaniol şi i-am eliberat pe carlişti, desigur .. le-am luat şi ceva teritoriu. Grin
Am ştiut că următorul rival trebuie să fie Imperiul German, ruşii s-au sacrificat în războiul împotriva comuniştilor, acum e rândul meu să mă sacrific pentru ei ca să-şi redobândească vechile teritorii..iar eu să unesc naţiunea germană sub un singur stat, al meu.
..Aşa că am format o linie în spatele Poloniei şi Bohemiei, pe care le-am sacrificat .. nu am luptat pentru ele, ar fi fost un suicid adevărat, pentru că nu aveam destule trupe .. şi puteam fi uşor înconjurat.
Din păcate, nemţii au atacat în Belarus, astfel ajungând la graniţa cu aliatul său, Ucraina ... aşa că a trimis trupe ca să îi ajute .. a fost cam prima gafă a mea .. că le-am lăsat coluar. Din fericire, Belarusul încă n-a căzut, pentru că ruşii se luptă din greu, iar eu am reuşit să anexez Regatul Francez .. să mai avansez puţin în Ucraina şi am reuşit să resping o ofensivă germană uriaşă în Linz. A fost prima provincie din linia pe care am format'o care a fost atacată. Într-un final au reuşit să-l cucerească, dar am reuşit să-i resping înapoi, şi chiar să avansez în Germania .. dar şi ei m-au împins înapoi.
Acum vreau doar să cuceresc Flandoria şi Wallonia, şi să intru în Germania de pe acel teritoriu, după care am să îmi folosesc linia care va ataca în Germania .. acum depinde şi de ruşi, care trebuie să cucerească Ucraina cât mai repede .. după care Lituania şi teritoriul german din peninsula baltică.
Well..nemţii s-au dovedit mult mai puternici decât credeam. Pe frontul din vest nu pot avansa în Belgia nicidecum, pe frontul de sud, nemţii îmi sparg linia cu atacuri masive .. apropindu'se de Viena, iar în est, ruşii s-au împormolit în Ucraina...unde nicidecum nu mai avansează.
Just a thought, de ce nu faci un Let's Play sau un fel de jurnal de razboi in care sa povestesti ce faci efectiv? LP-ul ai putea sa il faci pe YouTube, evident, iar pentru un eventual jurnal ai putea sa pornesti un blog in care sa prezinti diferite jocuri asemanatoare (am vazut ca te pasioneaza subiectul). Mi se pare ca update-urile de genul celor pe care le postezi aici s-ar potrivi mai bine sub astfel de forme.
Am făcut deja câteva AAR-uri .. şi îmi sunt destule...oricum, chiar nu prea mai am timp, şi nu cred că am să termin războiul ăsta în două săptămâni, când îmi iau o bicicletă nouă..
Si e vorba si de calculatorului lui, oarecum slabut, fraps-ul poate ii va sacada jocul, poate....
Trebuie să te bagi tu ... HahaHaha
(02-01-2013, 10:32 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Trebuie să te bagi tu ... HahaHaha

AhaHaha.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24