World of Gothic - Forum

Full Version: Hearts of Iron 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Cercetează tehnologiile ce scurtează timpul de 'fabricare' a trupelor.
Modern Days mod - Romania

Imediat după începerea jocului am decis să-mi transform statul într-unul neo-nazist. Odată cu asta a urmat şi evoluţia pe plan financiar, militar şi tehnologic. Am decis să evit orice tangenţă cu NATO sau UE şi să mă axez pe statul meu corupt şi slab din toate punctele de vedere.
Am reuşit să scap de corupţie şi am ieşit din golul Europei, ridicându-mi industria foarte sus ... dar şi puterea militară.
În 2005 a început războiul civil ucrainean .. ca apoi să înceapă nebunia şi dincolo de Prut având în vedere că Rusia dorea să câştige controlul asupra Ucraniei şi a Basarabiei prin intermediul noului stat, Novorossya ce avea să lupte împotriva Ucraniei.
Republica Moldova decide să se unească cu patria mamă pentru a distruge Transinstria. Zis şi făcut. În mai puţin de o zi frontiera din est era refăcută. Însă nu a fost suficient pentru mine. Nu puteam permite ca Rusia să se întindă până la Nistru şi am atacat Novorossya, câştigând teritoriu dincolo de Nistru, de la Odessa până în Crimeea. Ucraina câştiga războiul civil, însă mi-a cerut provincile câştigate de mine. Am refuzat şi am atacat. Imediat Rusia mi-a oferit alianţă. Probabil doreau şi ei ceva din Ucraina dacă n-au reuşit să ia totul.
Am acceptat şi Ucraina a căzut în mai puţin de o săptămână.
După asta am încheiat alianţa cu ei şi am decis să-mi formez un bloc neo-nazist. Erau destul de multe state cu această ideologie. Însă multe slabe.
În timp m-am aliat cu Sudan, Eritrea, Arabia Saudită, Siria, Argentina, Columbia, Guatemala, Myanmar, Libia, Austria şi Slovacia şi alţii...
Însă nu cu toate deodată .. mă aliam pe măsură ce blocul militar devenea din ce în ce mai puternic pe măsură ce îmi ajutam aliaţii să se extindă în teritoriul ce nu era protejat de NATO.
Eu am atacat în Balcani, cucerind Serbia, Bosnia, Croaţia, Kosovo, Macedonia, Slovenia şi Bulgaria (în mod paşnic).
În timp s-a alăturat şi Italia şi într-un final, Germania.
Eu m-am apucat de am cucerit Gaza şi Egiptul. Egiptul a căzut în 5 zile. Paraşutiştii şi trupele rapide au făcut totul .. cât şi Sudanul în Sud.
Acum am început WW3, am declarat război Uniunii Europene. Eu am invadat Ungaria şi Polonia, în timp ce Slovacia a fost anexată de mine iar Austria de către Germania.
Italia a atacat în Franţa, în timp ce Germania în Polonia, Cehia, Danemarca şi Benelux.
Aş avea mult mai multe de spus, însă n-am timp. Haha
Vă las doar nişte poze.
Şi a da, USA nu m-a atacat, în schimb a declarat război Iranului, iar Pactul de la Shangai are relaţii din ce în ce mai proaste cu americanii .. şi pactul ăla e format din China, Rusia şi Nord Coreea ...
Americanii vor ca Republica Chineză (Taiwan) să preia controlul în PRC.
În fine ..
Pozele:
Before WW3: [Image: 2q3auww.jpg]
Now: [Image: 30hrns7.jpg]
Aliaţi: [Image: dvg2di.jpg]
[Image: ndwt8g.jpg]
Foarte interesant dar in zilele noastre la ce armament nuclear are Rusia sau America ar distruge tot globul nu numai Romania.Sti ,ce varianta de Darkesst Hour sa iau,am v100 parca si nu pot juca decat 1914 si 1936 desi am vazut multe let's playuri incepand in 1911 sau 1933

Probabil ca Fuhrerul ar fi fost mandru de tine mai ales daca ai fi facut asta cu Germania (wow al 4-lea Reich ce ar fi fost) si sa icepi sa bagi in priza cuptoarele pt evrei si tigani =))
După cum poţi vedea, sunt în alianţă cu Germania. Deci practic ajut la formarea unui nou Reich.
Tu trebuie să instalezi patch-urile. Cel mai nou e 1.03 . O să-l găseşti cam greu ... dar 1.02 îl găseşti uşor. Fiecare patch are lucruri nou .. inclusiv campanii.
Am facut rost de modul 1.02 ,are in plus 1933 dar nu are anii dinainte-a primului razboi mondial,sti cum as face putea sa fac rot de modul 1.03?

Sti cum as putea sa scap de revolta am inceput o campanie cu Italia in 1933, am anexat Austria si in ciuda faptului nici-o tara nu a reactionat la actul meu de agresiune asa ca am reusit sa o anexez,nu a fost mare lucru ,insa de la plecarea soldatilor in Austria aproapre in toata tara au aparut revolutionari.Ce as putea sa fac?
Cum pot sa profit de resursele tarii pe care am ocupat-o?
Pai se presupune ca ele se acumuleaza odata cu ce ai cucerit tara.
Warhell, modern days-ul e pentru HOI2 sau pentru Darkest hour?
Acela este pentru Darkest Hour 1.03 ->Link download, imagini si stiri despre mod
Ai nevoie de anumite patch-uri pentru a juca modul.(RC2 sau RC3-ultimul)
Am început un AAR de ceva timp care e pauzat zilele ăstea din cauza unor probleme.
E vorba de o invazie extraterestră în Decembrie 1944, când Germania era în geniunchi şi îşi punea ultimele speranţe în ofensiva din Ardeni.
Situaţia a luat o întorsătură uriaşă.
De la alianţa Siruso-Germană până la distrugerea completă a lumii.

Acum este 2248, şi o nouă civilizaţie ce îşi doreşte răzbunare e pe cale să răsară din atacurile năucitoare ale operaţiunii Doomsday ce a fost lansată chiar înainte ca trupele americane să elibereze Berlinul de sub ocupaţia extraterestră.

http://forum.paradoxplaza.com/forum/show...asion-1945
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24